سلام دوستان.
من محمدرضا حقیری هستم و در اکثر فروم‌های اینترنتی با نام کاربری prp-e یا haghiri75 فعالم. سال‌هاست که در حوزه‌های مختلفی من‌جمله لینوکس، روبی آن ریلز و ...؛ فعالم و خیلی از دوستانی که اینجا هستند احتمالا من رو میشناسند. سال ۹۹ بود که من به کامپیوترویژن علاقمند شدم و کم کم شروع کردم به یادگیریش. گذشت و شد سال ۱۴۰۰ و من کم کم با مدل‌های GAN و در کل Generative AI آشنا شدم. از اون موقع کم کم استارت پروژه مانی رو زدم که در سال ۱۴۰۲ شد پلتفرم هوش مصنوعی مانی.
اما یکی از درخواست‌هایی که خیلی ازم می‌شد می‌دونید چی بود؟ این که کاربران انتظار داشتند که بتونن روی عکس‌های خودشون یا حتی محصولاتشون، ترین رو انجام بدن. در واقع یتونن از مدل مانی بعنوان پایه‌ای برای کارهای خودشون استفاده کنند. متاسفانه امکان چنین چیزی رو نداشتیم تا این که پای سرمایه‌گذارا و اسپانسرهای خارجی باز شد و تونستیم کمی این مهم رو فراهم کنیم.

دقیقا اینجا بود که ایده وبسایت آتلیه به سرم زد. جایی که شما یک سری عکس رو در قالب فایل زیپ آپلود کنید و بهتون یک مدل AI ترین‌شده تحویل بده.

اگر دوست دارید بیشتر بدونید، می‌تونید آموزش استفاده از آتلیه رو بخونید، اگر هم استفاده کردید خوشحال میشم بهم فیدبک بدید