صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23

موضوع: کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    دوستان من فکر میکنم، همه متوجه اهمیت ارتباطات تجاری شده باشن.

لطفا جناب آقای امیدآران، برادر عزیز شما فیتیله رو بکشید پایین و بیشتر از این، ادامه ندید. شما واقعا برنامه‌نویس هستید و حقیقتا کلاه‌بردار نیستید. بالاخره همکار هستیم، در روند کار ممکنه بالاخره تو یکسری جاها به بن‌بست بخوریم و کارفرما همراهی نکنه و همه ی این مشکلات رو داریم. لطفا مراتب رو به شکل تماس تلفنی، باهمدیگه پیگیری کنید، به هرحال الآن شما اگر مبلغ دریافتی رو بعنوان حق‌الزحمه هم درنظر بگیرید، به قول بازاری های قدیم، نون و نمکی خوردید. به احترام این نون و نمک، دیگه این جریان رو اجازه ندید جلوتر بره.

جناب کارفرمای عزیز، شماهم خودتون رو بگذارید جای برنامه‌نویس. شما از همین فضای وب‌هاستینگ استفاده کردید، و به ایشون سفارش کار دادید. به هر علتی، درفرآیند کار شما، ممکنه به بن‌بست خورده باشه. آیا این درسته که شما کاری کنید که ایشون بعنوان کلاه‌بردار شناخته بشن و دیگه نتونن توی این فضا، کسب‌درآمد کنن؟ این مصداق بریدن نان نیست؟ بنظرم شما هم متوجه شدید که نباید نون کسی رو برید و بهش گفت کلاهبردار. به هرحال ایشون هم از این فضا ارتزاق میکنن.

یک ارتباط تلفنی باهم برقرار کنید. از گوگل‌میت استفاده کنید. مواردی که انجام شده رو به اشتراک بگذارید. مشکلات و موانع کار رو شناسایی کنید و این موضوع رو به شیوه ی فنی و برنامه‌نویسی حل کنید.

جناب آقای آران. اجازه ندید که کار بیشتر از این جلو بره.
    ممنون از درک و شعور بالای شما.
    من با ایشون صحبت کردم و بهشون پیشنهاد دادم که من تو تاپیک از شما بابت بی احترامی که کردم عذرخواهی میکنم و اعلام میکنه که مسئله بین خودمون حل شده و از مدیریت هم میخوام این تاپیک حذف بشه، اما قبول نکردن و میخوان که راه خودشون رو برن.

2. # ADS

عضو انجمن omid1991 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    355
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    276 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    جناب آقای آران من باتون از طریق شماره تلفن ثبت شده روی سایتتون تماس گرفتم، کسی برنداشت. لطفا خصوصی دوم من رو چک کنید.
    عزیز بعد عید حسابی صحبت میکنیم تا 4 فروردین صبور باشید همگی چون پرونده 4 فرودین قراره بسته بشه

عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    866
    تشکر تشکر شده 
    245
    تشکر شده در
    177 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid1991 نمایش پست ها
    عزیز بعد عید حسابی صحبت میکنیم تا 4 فروردین صبور باشید همگی چون پرونده 4 فرودین قراره بسته بشه
    قطعا این تصمیمی که گرفتید تا پرونده جلوتر نره و بسته بشه، تصمیم حرفه‌ایی هستش و مطمعن باشید که این تصمیم شما و پایین کشیدن این فیتیله، ارزش بیشتری در این انجمن براتون خلق میکنه.

امیدوارم نتیجه ی پروژه و همکاری تون هم، به یک نرم‌افزار موفق ختم بشه. هم شما برنامه‌نویس حرفه‌ایی هستید و هم کارفرمایی پشت این‌نرم‌افزار هستش که ارزش پروژه رو درک کرده و حاضر به هزینه بوده. انشالله نتیجه ی این تیم، موفق هستش.
    اگر نیازبه وب‌سایت با طراحی‌ مقیاس‌پذیر دارید و یا اگر سایتتون پربازدید هستش و میخوایید هزینه‌ی هاست‌دانلود و سرورتون حذف بشه، میتونید بامن‌درارتباط‌باشید

5. تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)