-
October 22nd, 2020, 16:05
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ماژول مدیریت vps برای whmcs

نوشته اصلی توسط
nikit
محدودیتی در استفاده از محصول نمی باشد و تمامی امکانات به صورت رایگان در دسترس قرار دارد.
خیر، اما در صورت تمایل به نصب توسط ما میتوانید آفر بیسیک به صورت ٣ ماهه به نرخ ۵۵ دلار، در سایت سفارش دهید.
موفق باشید
آموزش نصب برای این پلان رایگان دارید ؟
-
-
October 22nd, 2020 16:05
# ADS
-
October 22nd, 2020, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
405
آموزش نصب برای این پلان رایگان دارید ؟
ما پلانی به نام پلان رایگان نداریم قربان. پلتفرم AutoVM به صورت کاملا متن باز و رایگان (همانند سیستم عامل لینوکس) توسعه و منتشر میشود و محدودیتی در استفاده از خدمات آن وجود ندارد.
آموزش نصب در پست قبل قرار داده شده بود.
https://wiki.autovm.net/index.php/Au...c_installation
در صورت نیاز به نصب توسط تیم AutoVM، هزینه در یافت میشود، در غیر اینصورت شما نیز میتوانید به راحتی اقدام به نصب و کانفیگ پلتفرم نموده و به صورت کاملا رایگان بدون محدودیت از آن استفاده فرمایید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2020, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nikit
ما پلانی به نام پلان رایگان نداریم قربان. پلتفرم AutoVM به صورت کاملا متن باز و رایگان (همانند سیستم عامل لینوکس) توسعه و منتشر میشود و محدودیتی در استفاده از خدمات آن وجود ندارد.
آموزش نصب در پست قبل قرار داده شده بود.
https://wiki.autovm.net/index.php/Au...c_installation
در صورت نیاز به نصب توسط تیم AutoVM، هزینه در یافت میشود، در غیر اینصورت شما نیز میتوانید به راحتی اقدام به نصب و کانفیگ پلتفرم نموده و به صورت کاملا رایگان بدون محدودیت از آن استفاده فرمایید.
موفق باشید
ببینید بنده wmware نصب کردم الان سی پنل اینا هم نصب شده یه ماژول میخوام که بتونم whmcs متصل کنم به wmware که کاربران اتوماتیک خریداری و مدیریت کنن
-
-
October 23rd, 2020, 12:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
405
ببینید بنده wmware نصب کردم الان سی پنل اینا هم نصب شده یه ماژول میخوام که بتونم whmcs متصل کنم به wmware که کاربران اتوماتیک خریداری و مدیریت کنن
بله AutoVM به همین منظور میباشد اما با امکانات ببشتر
-
-
January 22nd, 2025, 00:37
-
تعداد تشکر ها از reza0109 به دلیل پست مفید