-
February 13th, 2014, 18:07
مشکل در غیر فعال کردن جستجوی ssl گوگل
با سلام
خواستم توی شبکه داخلی مجموعمون جستجوی ssl گوگل رو خاموش کنم و جستجوی امن رو روشن کنم، یه سری آموزشها توی اینترنت دیدم برای این کار که آخرش هم نتونستم، من ابتدا یه new zone با اسم Google توی دی ان اس ها ایجاد کردم و وقتی که خواستم یه cname براش تعریف کنم به آدرس nosslsearch.google.com قبول نکرد و دقیقا اخطاری رو داد که توی تصویر توی وسط صفحه این آدرس هست:
Google Safe-Search can't be forced on Windows Server 2008R2
فک می کنم توی این صفحه در مورد همین اخطار صحبت کرده که من متوجه نشدم چکار باید کنم، همچنین از ویندوز سرور 2008 استفاده می کنیم، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
-
تعداد تشکر ها از ahadto به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2014 18:07
# ADS
-
April 7th, 2014, 23:19
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در غیر فعال کردن جستجوی ssl گوگل
من 3 ساله از این ای پی جهت NO SSL استفاده میکنم پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید حتی برای کاستوم سرچ سایت هم از اهمین استفاده میکنم ...
Google
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
تعداد تشکر ها ازgigabyte2052 به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2014, 23:28
نوشته اصلی توسط
gigabyte2052
من 3 ساله از این ای پی جهت NO SSL استفاده میکنم پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید حتی برای کاستوم سرچ سایت هم از اهمین استفاده میکنم ...
Google
مزیتش چیه؟
-
تعداد تشکر ها از lkmew به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2014, 23:55
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
lkmew
مزیتش چیه؟
به علت اینکه SSl در ایران محدود شده سرعت بسیار پایینه اما این ای پی گوگل رو بدون اس اس ال در اختیار شما قرار میده سرعتش خیلی بالاتره ! برای کاربران ایرانی
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
تعداد تشکر ها از gigabyte2052 به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2014, 12:13
ممنون، اما ما توی مجموعه می خواهیم کاری کنیم که همه به صورت پیش فرض بدون اس اس ال استفاده کنن و کسی نتونه وارد محیط اس اس ال بش، هم برای سرعت و هم برای کنترل، طبیعتا باید بشه ولی نمی دونم چرا گیر میده!
-
تعداد تشکر ها از ahadto به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2014, 19:18
عضو انجمن
خود گوگل بعد از گرفتن تاييديههايي که تعيين و تاييد کنه که يک رنج خاص مربوط به يک سازمان آموزشي پرورشي هست، امکان غير فعال کردن SSL رو به ادمين اون شبکه ميده و متاسفانه ايران هم مدتي از همين روش براي غير فعال کردن ssl کل کشور استفاده ميکرد. اگر با ايپي کشور ديگهاي وارد بشيد SSL خواهد شد. همينطور اگر ميخواهيد SSL رو بتونيد غير فعال کنيد هم بايد همين مدارک مربوط به مواردي که از نظر گوگل مجوز غير فعال کردن رو ميده در اختيار اون قرار بديد و يا اينکه همونطور که دوستان هم اشاره کردند از IPهايي که قبلا اين کار رو کردند و امکان اتصال به اونها وجود داره استفاده کنيد
-
تعداد تشکر ها ازCentralClubs به دلیل پست مفید