-
February 4th, 2021, 14:30
خطای ftp
با سلام و احترام
یه سرور جدید سی پنل کانفیگ کردم موقعی که از سرور دیگه ای میخوایم فول بکاپ ارسال کنیم به سرور جدید با خطای زیر روبرو میشیم
Error: The system failed to create or deliver the requested backup.
- The system failed to transport the backups via FTP because the connection timed out during communication with “176.9......”: at /usr/local/cpanel/Cpanel/API/Backup.pm line 125.
ممنون میشم راهنمایی کنید
اردرهاست ارائه دهنده خدمات:
هاست میزبانی و دامنه، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی، طراحی سایت
دارای نماد 2ستاره
orderhost.net
-
-
February 4th, 2021 14:30
# ADS
-
پاسخ : خطای ftp
نوشته اصلی توسط
webhostyab
با سلام و احترام
یه سرور جدید سی پنل کانفیگ کردم موقعی که از سرور دیگه ای میخوایم فول بکاپ ارسال کنیم به سرور جدید با خطای زیر روبرو میشیم
- The system failed to transport the backups via FTP because the connection timed out during communication with “176.9......”: at /usr/local/cpanel/Cpanel/API/Backup.pm line 125.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. از من میشنوید فول بک آپ رو بسپرید به هاستتون. خطریه خودتون بگیرید چون امکان داره ناقص پیش بره مخصوصا اگه هاستتون معتبر نباشه. هاستتون ایرانه یا بیرون؟ چی هست. ایران هاست، پارس پک...؟
-
-
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
webhostyab
با سلام و احترام
error: the system failed to create or deliver the requested backup.
- the system failed to transport the backups via ftp because the connection timed out during communication with “176.9......”: At /usr/local/cpanel/cpanel/api/backup.pm line 125.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مشکل از ftp سرور هست
خودتون میتونید بهش وصل بشید فایل اپلود دانلود کنید ؟
-
-
نوشته اصلی توسط
webhostyab
با سلام و احترام
ممنون میشم راهنمایی کنید
فضای هاستی که ازش بکاپ میخواهید بگیرید کم نیست ؟
ابتدا تو هاست خودتون بکاپ میگیره و فشرده میکنه بعدا به سرور ارسال می کنه .
-
-
June 27th, 2021, 20:12
این حرف رو قبول دارم. یه بار کل سایت من از دست رفت برای اینکه بک آپی که گرفته بودم کامل نبود. البته خیلی از هاست ها بک آپ رو زیاد نگه نمیدارن چون براشون هزینه داره و نمیصرفه. قبلا که سایتم کار میکردم باهاش بک آپم رو از ایران هاست 2 سال پیش گرفتم ولی الان رو نمیدونم بک آپ میده یا نه
-