-
July 28th, 2012, 20:59
باز نکردن فایل زیپ
سلام خسته نباشید بر دوستان عزیز
من اطلاعاتم رو از یه هاست به یه سرور مجازی انتقال دادم ، رو سرور مجازی cpanel نصبه .من فایلم که حدودا 4 گیگ هست رو اپلود کردم توی هاستم اما وقتی می خوام از حالت زیپ درش بیار بهم اررور میده ارورش به این صورت هست
کد:
error: Zip file too big (greater than 4294959102 bytes)
Archive: /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip End-of-central-directory signature not found. Either this file is not a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive. In the latter case the central directory and zipfile comment will be found on the last disk(s) of this archive.unzip: cannot find zipfile directory in one of /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip or /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip.zip, and cannot find /home/irws/public_html/dl/ios(dl2).zip.ZIP, period
ممنون میشم راهنماییم کنید .کارم خیلی واجبه
در ضمن هیچ محدودیتیم نداره
ممنون
-
-
July 28th, 2012 20:59
# ADS
-
July 29th, 2012, 00:24
عضو انجمن
پاسخ : باز نکردن فایل زیپ
چقدر حجم آزاد دارید؟ داره میگه حجم فایل بالا ... حتما هاستتون زیر 5،6 گیگ حجم خالی داره ...
-
تعداد تشکر ها از reza_dadashian به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2012, 00:28
فضای هاست رو افزایش بدین درست میشه
-
تعداد تشکر ها از porya_spy به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2012, 00:45
حجم هاستم 1 ترابایت هست .الان نهات 50 گیگش پر هست
-
-
July 29th, 2012, 00:55
من الان دارم خرد خرد اپلود می کنم کامل باز می شه و مشکلی نداره ، اما نمی تونم اون فایلی که توی هاستم هست رو اکسترک کنم .1 ترابایت هم فضا دارم و مشکلی از این لحاظ هم ندارم
-
-
July 29th, 2012, 01:09
توی این ارور میگه فایل زیپ شما مشکل داره و کامل نیست واسه همین نمیتونه اکسترکت کنه
-
-
July 29th, 2012, 01:10
ممکنه اگر دوباره اپلودش کنم مشکلم حل شه ؟
-
-
July 29th, 2012, 01:11
اول از صحت سالم بودن فایل اطمینان حاصل کنید
-
-
July 29th, 2012, 01:48
قبل از هر کاری از سالم بودن فایل خود اطمینان حاصل فرمایید دوست عزیز
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2012, 01:50
من الان همه فایل ها رو تست کردم هیچ مشکلی نداره تو vps بازشون می کنم و دارم خرد خرد می فرستمشون تو هاست ، اما وقتی اون فایل 25 گیگی رو می خوام اکسترک کنم تو خود هاست بهم اون ارور میده
-