Setup > General Settings > Invoices > TCPDF Font رفته ، در قسمت custom font این مقدار رو وارد کنید dejavusans(مراقب باشید کاراکتر اسپیس نداشته باشه) .
فقط دوستان خواهشمند هستم اگر کسی ماژول اس ام اس هم داره بزاره به همراه اموزش .
تشکر یادتون نره
سلام
بابت ماژول اس ام اس اگر خواستی با اطلاعات موجود در امضا در تماس باش برایت به صورت رایگان می نصبم و پنل هم در اختیارت می گذارم آموزش نصب هر ماژول اگر اشتباه نکنم کمی فرق دارد
موفق باشید
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
سلام
صمن تشکر از اموزش خوبتون چگونه راست چین کنیم فاکتور را؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
سپاس
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
Setup > General Settings > Invoices > TCPDF Font رفته ، در قسمت custom font این مقدار رو وارد کنید dejavusans(مراقب باشید کاراکتر اسپیس نداشته باشه) .
فقط دوستان خواهشمند هستم اگر کسی ماژول اس ام اس هم داره بزاره به همراه اموزش .
تشکر یادتون نره
با سلام و تشکر از شما
من وقتی
در قسمت custom font این مقدار dejavusansرو وارد می کنم و ذخیره میکنم عبارت dejavusans نشون داده نمیشه و فاکتورها هم اصلا فارسی نیستند. میشه راهنمایی کنید.
در قسمت custom font این مقدار dejavusansرو وارد می کنم و ذخیره میکنم عبارت dejavusans نشون داده نمیشه و فاکتورها هم اصلا فارسی نیستند. میشه راهنمایی کنید.
با سلاممنم دقیقا همین مشکل رو دارم. یکی راهنمایی کنه ممنون میشمبا تشکر
فایل اول invoicepdf رو در پوشه tmplate مورد نظر کپی کنید ( مشکل راست چین حل میشه)
فایل dejavusansbi رو در همون مسیری که دوستان گفتن /includes/fonts/
یادتون نره از زیپ خارج کنید
و در نهایت به پنل مدیریت به بخش
Setup > General Settings > Invoices > TCPDF Font رفته ، در قسمت custom font (دقت کنید چون پنل فارسی هست ممکنه دایره وسط باشه) این مقدار رو وارد کنید dejavusans