-
January 28th, 2011, 19:29
تو رو خدا کمک بدبخت شدم ... چه طوری می تونم دیتابیسم که حدود یک گیگ هست از یک هاست به یه هاست دیگه منتقل کنم بدون دانلود دستی
سلام
خوبید؟
من چطوری می تونم 2 3 تا فایل و دیتابیس رو از یه هاست به هاست دیگه منتقل کنم
بدون اینکه دانلودش کنم چون یک گیگ حجمشونه
5000 سال طول میکشه اگر بخوام دستی این کار رو کنم
لطفا یه جور بگین که حالیم بشه
Warning: require_once(vimax.php) [
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
تعداد تشکر ها ازvimax به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011 19:29
# ADS
-
January 28th, 2011, 19:32
عضو دائم
پاسخ : تو رو خدا کمک بدبخت شدم ... چه طوری می تونم دیتابیسم که حدود یک گیگ هست از یک هاست به یه هاست دیگه منتقل کنم بدون دانلود دستی
سلام
ریموت دارین؟از اون حا دانلود کنین و بعد از داخل ریموت اپلود کنید در phpmyadmin
البته مسول هاستینگتون باید این کارو انجام بده
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 19:40
عضو انجمن
پاسخ : تو رو خدا کمک بدبخت شدم ... چه طوری می تونم دیتابیسم که حدود یک گیگ هست از یک هاست به یه هاست دیگه منتقل کنم بدون دانلود دستی
اگه روی هاست هست با sql ِدامپر این کار را بکن
-
تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 19:47
آقا دیتابیس رو بی خیال شدم
فقط می تونید راهنمایی کنین که چطوری این 2 3 تا فایل رو منتقل کنم بدون اینکه دانلودشون کنم
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
تعداد تشکر ها از vimax به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 19:53
به مدیر سرور بگو برات راحت انجام می ده، کاری نداره
-
تعداد تشکر ها از soroushhost به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 20:01
عضو دائم
بهترین کار ارتباط با مدیر سرور هست که خیلی راحت میتونه براتون جابه جا کنه
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 00:27
من به مدیر سرور دسترسی ندارم.3 تا فایل روی هاست کسی دیگه هست میخوام منتقلش کنم روی هاسته خودم
2475
-
تعداد تشکر ها از vimax به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 00:36
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
vimax
سلام
خوبید؟
من چطوری می تونم 2 3 تا فایل و دیتابیس رو از یه هاست به هاست دیگه منتقل کنم
بدون اینکه دانلودش کنم
چون یک گیگ حجمشونه
5000 سال طول میکشه اگر بخوام دستی این کار رو کنم
لطفا یه جور بگین که حالیم بشه
با ftp
-
تعداد تشکر ها از Red.Mer به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 00:39
اگه میخای برات انجام میدم
پیغام خصوصی بده
-
تعداد تشکر ها از mojtabarafei به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 00:43
عضو انجمن
اسکریپ رپید لیچ را نصب کن ، مثل آب خوردن انتقال بده
به قول حاج علی امیری
التماس دعا
-
تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید