ضمنا من نسخه آخرش رو از سایت خودش دانلود کردم، فایل هایی که رو سرور می ریزه یه فولدر _language توش هست که زبان فارسی هم بین زبان ها هست (langfa.php)، اما نفهمیدم از کجا باید تنظیم کنی
تو قسمت مدیریتش یه جایی بود با عنوان که server setting که اونجا یه چیزی بود به اسم default language که گذاشتمش رو fa اما فرقی نکرد. (تصویرش رو ضمیمه کردم)
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
فارسی داره و باید از جای دیگه تنظیم کرد؟
اصلا فارسی نداره؟
فارسی سازش(رایگان!) رو کسی داره؟
ویرایش توسط Mohsen : August 25th, 2009 در ساعت 23:12دلیل: اصلاح عنوان تاپیک
2008-04-17
To add additional languages to the WebClient please act as following:
1. Logon to your Webserver using a common FTP-Client (i.e. FileZilla, Freeware).
2. Switch to the "_language" directory inside of the LiveZilla installation directory.
3. Download the file "langen.php" to your local computer.
4. Rename this file to the langxx.php. You have to replace xx by the two letter ISO 639-1 code of the language you want to add. The full listing of ISO 639-1 codes can be found here.
5. Open this file using a common ascii text editor (like Notepad; do not use word processing software like Microsoft Word® which may corrupt the file) and translate the strings. Make sure that you keep the structure / syntax of the file. Please make sure to save the file UTF-8 encoded.
6. Upload the file to the "_language" directory.
Please note:
LiveZilla chooses the language file by the language selected in the browser of the user.
In example: if your default language is "de" (for German) LiveZilla will look for a file named langde.php. If this file can be found the user will see the German strings. If not, the default language is choosen which is English (langen.php). The file langen.php must always be available!
Of course you can send us your translated files. We will embed your language to the default installation of LiveZilla then.
این طوری که این گفته به زبان مرورگر کاربر نیگاه میکنه و از اون زبان استفاده میکنه، اینو تست کردم درست بود مثلا برای خود من تو فایرفاکس انگلیسی میاد و تو اینترنت اکسپلورر فارسی!
در مورد پیغام های اولیهای که میده(مثل اینکه میتوان کمکتان کنم و ...) اونا رو هم میشه از مسیر زیر اصلاح کرد:
system -> options -> predefined messages
الان دو تا مشکل مونده
یکی اینکه می خوایم زبان پیش فرض فارسی باشه و به همه فارسی نشون بده که اون رو یه راهی براش به ذهنم رسیده چک میکنم و میگم
دومی اینکه چینش مطالب از چپ به راست هست و میخوایم از راست به چپ بشه، اینم میگردم ببینم راهش چیه
راهی که برای مشکل اول به ذهنم رسید جواب داد:
به فولدری که توش livezilla رو نصب کردید برید، برید تو پوشه language_ و بعد فایل langen.php رو به langen.php_ تغییر بدید(برای اینکه بعدا اگه لازمش داشتین داشته باشینش). حالا یه کپی از فایل langfa.php بگیرید و اسمش رو بزارید langen.php به این ترتیب اگه زبان مرورگر کاربر فارسی یا انگلیسی باشه بهش فارسی نشون داده میشه!
دوستان زبانش دیگه مشکلی نداره، فقط همون راست به چپ شدنش هست، من فولدر templates رو دانلود کردم، اما چون همش از farme استفاده کرده نفهمیدم باید چیکار کنم! یه خورده هم به فایل css ور رفتم اما نشد!
اگه کسی راست به چپ شدهاش رو داره لطف کنه بده!