-
September 24th, 2015, 13:49
عضو انجمن
درخواست آموزش فعال کردن و کانفیگ کامل ConfigServer Security & Firewall دایرکت ادمین
سلام ، خوب دوستان ما از level admin که اقدام میکنیم باز کنیم در بالای صفحه متن زیر به نمایش در میاد !
Firewall Status: Enabled but in Test Mode - Don't forget to disable TESTING in the Firewall Configuration (lfd restart request pending)
WARNING: RESTRICT_SYSLOG is disabled. See SECURITY WARNING in Firewall Configuration
ممنون میشم آموزش کامل فعال کردن و کانفیگ رو قرار بدید .
مرسی
- - - Updated - - -
ماشالله با هر کسی حرف میزنیم میگند : کانفیگ کار هستم و سرور مدیریت میکنم !! ولی کسی جواب سوال ما رو نمیده .
-
-
September 24th, 2015 13:49
# ADS
-
September 24th, 2015, 13:52
پاسخ : درخواست آموزش فعال کردن و کانفیگ کامل ConfigServer Security & Firewall دایرکت ادمین
نوشته اصلی توسط
pardazonline
سلام ، خوب دوستان ما از level admin که اقدام میکنیم باز کنیم در بالای صفحه متن زیر به نمایش در میاد !
ممنون میشم آموزش کامل فعال کردن و کانفیگ رو قرار بدید .
مرسی
- - - Updated - - -
ماشالله با هر کسی حرف میزنیم میگند : کانفیگ کار هستم و سرور مدیریت میکنم !! ولی کسی جواب سوال ما رو نمیده .
خب معموله دیگه میگه testing mode باید فعالش کنید.برای اینکار در Edit ConfigServer Firewall و TESTING =0 قرار بدید + RESTRICT_SYSLOG = 3 بزارید
- - - Updated - - -
بعش از هم csf lfd restart کنید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2015, 13:59
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آموزش فعال کردن و کانفیگ کامل ConfigServer Security & Firewall دایرکت ادمین
نوشته اصلی توسط
yourhosting
خب معموله دیگه میگه testing mode باید فعالش کنید.برای اینکار در Edit ConfigServer Firewall و TESTING =0 قرار بدید + RESTRICT_SYSLOG = 3 بزارید
- - - Updated - - -
بعش از هم csf lfd restart کنید
ممنون از راهنماییتون میشه یکم کامل بگید ، دستورات یا از خود کنترل پنل بگید بنده انجام بدم .
مرسی
- - - Updated - - -
پیدا کردم
-
-
September 24th, 2015, 14:00
نوشته اصلی توسط
pardazonline
ممنون از راهنماییتون میشه یکم کامل بگید ، دستورات یا از خود کنترل پنل بگید بنده انجام بدم .
مرسی
شما وقتی وارد دایرکت ادمین شدید اون پایین روی ConfigServer Firewall&Security کلیک کنید بعد روی firewall configuration بعد تغییراتی که گفتم رو اعمال کنید و بعد روی change اون پایین کلیک کنید. بعد دوباره در همون ConfigServer Firewall&Security روی firewall restart کلیک کنید.
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
September 24th, 2015, 14:01
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
yourhosting
شما وقتی وارد دایرکت ادمین شدید اون پایین روی ConfigServer Firewall&Security کلیک کنید بعد روی firewall configuration بعد تغییراتی که گفتم رو اعمال کنید و بعد روی change اون پایین کلیک کنید. بعد دوباره در همون ConfigServer Firewall&Security روی firewall restart کلیک کنید.
ممنون از راهنماییتون ، خوب الان من فعال و در حالت ران هست ، الان کانفیگ چیزی نیاز ندارد ؟
-
-
September 24th, 2015, 14:06
نوشته اصلی توسط
pardazonline
ممنون از راهنماییتون ، خوب الان من فعال و در حالت ران هست ، الان کانفیگ چیزی نیاز ندارد ؟
اگر اماتور هستید راحتترین راه : سعی کنید در قسمت check server security اکثر موارد رو سبز کنید که میتونید از گوکل و ... کمک بگیرید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
September 24th, 2015, 14:08
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
yourhosting
اگر اماتور هستید راحتترین راه : سعی کنید در قسمت check server security اکثر موارد رو سبز کنید که میتونید از گوکل و ... کمک بگیرید
الان مثلاً خیلی ها بنفش هستند و فقط بعضی ها سبز هستند به نظرتون چیکار کنم سبر بشند !
ممنون از راهنمایی های مفیدتون
-