سلام دوستان.من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و ایپی اختصاصی نمیده.ایا نرم افزار هست که اینکار بکنه برام.که نخوام از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم؟
سلام دوستان.من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و ایپی اختصاصی نمیده.ایا نرم افزار هست که اینکار بکنه برام.که نخوام از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم؟
فکر نمیکنم چنین چیزی وجود داشته باشه و اگر هم وجود داره من تا بحال ندیدم
به هر حال صبر کنید دوستان شاید اطلاعات بیشتری داشته باشن
پس برای اینکه از شرکت خصوصی بگیرید باید ابتدا درخواست جمع آوری خط رو به مخابرات بدید...البته قبلش سرویس دهنده مورد نظر رو پیدا کنید و با اعلام شماره کامل و گرفتن استعلام امکان ارائه سرویس رو مطمئن بشید.
به عنوان مثال تماس گرفتم پارس آنلاین و از داشتن پورت خالی در مرکز توحید تهران استعلام گرفتم و گفتن مشکلی نداره و سرویس ارائه میدن.
درخواست رو که ثبت کردم تماس گرفتن و گفتن پارس رو شماره شما در این مرکز نمیتون adsl بده !
یعنی این حالت وجود داره که بعضی شماره ها تحت پوشش نباشه.
سلام
نرم افزار هاماچی فکر کنم بدردتون بخوره اما زیاد نه!!نرم افزار هاماچی معمولا برای گیم سرور های کوچک خانگی استفاده میگردد که این نرم افزار باید رویه هر سیستمی که شما میخواهید ان ها ایپی شما را مد نظر بگیرند استفاده نمایید و شما یک گروه بسازید و ان ها گروه شما را اد کنند.(این نرم افزار یک ایپی اختصاصی رایگان به شما میدهد و پس از هر بار بستن برنامه یک ایپی دیگر)اینم لینک دانلود جدیدترین ورژنش:
اینم اسم کامل جدیدترین ورژنش
LogMeIn Hamach 2.1.0.374
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)