چطور می شه موقعی که کاربر داره ثبت نام میکنه در سایت
مثل عضویت یاهو که وقتی نام کاربری تایپ می شه چک می کنه که این نام کاربری قبلا ثبت شده یا نه
موجود بودن نام کاربری را چک کرد ؟
چطور می شه موقعی که کاربر داره ثبت نام میکنه در سایت
مثل عضویت یاهو که وقتی نام کاربری تایپ می شه چک می کنه که این نام کاربری قبلا ثبت شده یا نه
موجود بودن نام کاربری را چک کرد ؟
منظورتون صرف چك كردن وجود نام كاربري با php هست يا ajax بودنش ؟
براي چك كردن يك كوئري select بنويسيد و ببينيد يوزر با اين نام وجود داره يا خير
براي ارسال درخواست js و ajax هم براي فيلد onupdate يا unchange تعريف كنيد.
منظورم همون آجاکسه. می شه یه راهنمایی بکنین رضا جان ؟ ممنون
تابع connect خارج از اين كد تعريف شده و تابعي هست كه براي ارسال درخواست ajax استفاده ميكنم.
کد PHP:
function check(user)
{
connect('test.html',"user="+user,"load","<center>لطفا صبر کنيد.<br></center>");
}
</script>
<input type="text" name="username" onchange="check(this.value)" "><div id="load"></div>
ممنون
حالا می شه این مقدار اینپوت خودش هم توی یه div چاپ بشه وقتی onchange شد ؟
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
ممنون درست شد
به این صورتکد:document.getElementById("userpage1").innerHTML=user;
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
ممنون رضا جان
من اینو به این ترتیب درست کردم درسته اینطوری ؟
بعد یه فایل user.php ساختم و با REQUEST['user'] موجود بودنش رو چک می کنم و تویکد:<script language = "javascript"> var XMLHttpRequestObject = false; if (window.XMLHttpRequest) { XMLHttpRequestObject = new XMLHttpRequest(); } else if (window.ActiveXObject) { XMLHttpRequestObject = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } function getData(dataSource, divID) { if(XMLHttpRequestObject) { var obj = document.getElementById(divID); XMLHttpRequestObject.open("GET", dataSource); XMLHttpRequestObject.onreadystatechange = function() { if (XMLHttpRequestObject.readyState == 4 && XMLHttpRequestObject.status == 200) { obj.innerHTML = XMLHttpRequestObject.responseText; } } XMLHttpRequestObject.send(null); } } function check(user) { document.getElementById("userpage1").innerHTML=user; getData('user.php?user='+user, 'usershow') } </script>چاپ می کنمکد:<div id="usershow"></div>
آره به همين صورت ميشه.
سلام می شه محتوای user.php رو هم بفرمائید؟
من خیلی اضطراری به این احتیاج دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)