من از خیلی ها سرور گرفتم ولی تجربه خوبی رو که با ایشون در مورد سرور مجازی ویندوز با منابع اختصاصی داشتم با هیچ کدوم از دوستان قابل مقایسه نمیدونم.
پشتیبانی عالی + تحویل سریع + کیفیت بالای سرور =d>
من از خیلی ها سرور گرفتم ولی تجربه خوبی رو که با ایشون در مورد سرور مجازی ویندوز با منابع اختصاصی داشتم با هیچ کدوم از دوستان قابل مقایسه نمیدونم.
جناب اکرمی بسیاز سپاس گزاریم،
امیدواریم همیشه در خدمت شما، با کیفیتی بهتر از روز گذشته در خدمت باشیم.
از کلیه دوستانی که ما رو تایید کردن بسیار سپاس گزاریم و امیدواریم بتوانیم لیاقت چنین
آقای دوابی 100 درصد تایید میشن من دوتا سرور دارم ازشون ، راضی هستم هم از کیفیت بالای سرور هاشون هم از اخلاق خوبشون هم از پشتیبانیشون
نوشته اصلی توسط behrouz
من یک سرور اختصاصی مجازی از این شرکت گرفته بودم برای سایت دانلود فیلم , پورت هم خیلی قوی هستش در طول این سه ماهی که داشتم و دارم هیچ مشکلی ندیدم.
مهم ترین چیزی که من از شرکت پی سی دبلیو دیدم پشتیبانی سرویس بود که اگر مشکل و یا سوال و یا درخواستی داشتم به سرعت و همین طور به صورت کامل برای من توضیح میدادند یا مشکل رو بر طرف می کردند.
از لحاظ قیمیت هم که دیگه حرفی نمیتونم بزنم, به دلیل اینکه این قیمت خیلی مناسب این قدرت هستش . من خودم از شرکت دیگه(اسم نمی برم) که قیمت بالاتر و با همین نوع امکانات رو خریداری کردم متاسفانه سرویس خوبی به من ارایه نداد. تا اینکه با این شرکت آشنا شدم.
الان هم در سدد خرید یک سرور اختصاصی از پی سی دبلیو هستم.
به قول معروف: حلوای تنتنانی تا نخوری ندانی - دقیقا مثال همین شرکت هستش تا ازش سرویس نگیری متوجه سطح بالای کیفیتش نمیشی.
من سرویس برای ترکر خصوصی میخوام . چند تا سوال دارم ازتون
1- دسترسی vSphere تحت ویندوز میدید؟ هزینه چقدره؟
2- سرعت دسترسی به هارد برای Rar/Unrar چقدره؟
3- منظورتون از ک.ر.ک چیه؟ یعنی مثلا نمیشه از IDM کرک شده استفاده کرد؟
4- برای سرویس 2 گیگ رم ویندوز 2008 R2 نصب میکنید؟
5- برای سرویس 2 گیگ رم مقدار سی پی یو در حالت اولیه و در حالت محدود چقدره؟