سلام دوستان عزیز
میخواستم ببینم راهی هست که بشه vBulletin رو با نیوک ست کرد؟
چون با phpbb واقعا نمیشه کاری کرد!!
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان عزیز
میخواستم ببینم راهی هست که بشه vBulletin رو با نیوک ست کرد؟
چون با phpbb واقعا نمیشه کاری کرد!!
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام ،
تنها نیوکی که این امکان رو داره آجا نیوک می باشد
آدرس:Persian - AJA Portal Ver1.2.2 -
موفق باشید .
بهتر سوال ایشون رو بهتر مطالعه کنید گفتند VB و نه PHPbb3 . که بنده جوابشون رو دادم .نیوکلرن هم با phpbb3 ستش کرده
دوست من وقتی پرتال آجا نیوک رایگان این کار رو برای کاربران ایرانی فراهم کرده چرا باید هزینه ای برای اون پرداخت کنند .اینکار رو براتون بصورت توافقی و با تخفیف ویژه مخصوص اعضای فروم انجام میدیم
در صورت تمایل ، لطفا پیغام خصوصی بدید.
همچنین نیز تمام نیوک ها قابلیت ارتقاء به آجا نیوک را دارا می باشند .
موفق باشید .
پس عنوان و سوالی که دوستمون کردند را مجدد مطالعه کنید . چون سوال فقط در مورد نیوک بود.ما هر سیستمی رو با وی بولیتین ست می کنیم و همه کارهای بهینه سازی و سئو ی کامل وی بولیتین رو هم انجام میدیم ،که انواع ورژن نیوک یکی از اونها است نیوک - جوملا - میترا و ...
موفق باشید .
تا جایی که من میدونم اجا تنها نیوکی نیست که با وی بی وصل میشه
یه سرچ تو گوگل زده بشه همه این موارد هست
من خودم از نیوک و این چیزا سرم نمیشه ولی خیلی موارد رو دیدم که به راحتی این کار رو کردن و بصورت کامل نیوک و وی بی رو وصل کردن
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
دوست من ، بنده نگفتم امکان اتصال وجود ندارد گفتم تنها نیوکی که این کار رو در سیستم لحاظ کرده و در دسترسی کاربران ایرانی است آجانیوک می باشد .تا جایی که من میدونم اجا تنها نیوکی نیست که با وی بی وصل میشه
یه سرچ تو گوگل زده بشه همه این موارد هست
من خودم از نیوک و این چیزا سرم نمیشه ولی خیلی موارد رو دیدم که به راحتی این کار رو کردن و بصورت کامل نیوک و وی بی رو وصل کردن
موفق باشید .
شریفی جان چرا می پیچونی و الکی یه چیزی می گی
توی پست اولت کاملا تابلو هست منظورت چی بوده و هر کسی بخونه متوجه میشه
همه سی ام اس های سورس باز این امکان رو ازاد دارن ، نمونش توی خیلی جاها هست
اجا هم یه سری تغییرات باید اعمال بشه وقتی می خواد وصل بشه ، اون زمان هم که 3 سال پیش کار می کردیم با هم فقط ورودی و خروجی ها بود که وصل بود و الان نمی دونم چقدر پیش رفته
نیوک ها و سی ام اس های دیگه هم باید تغییرات اعمال بشه تا با وی بی یکی بشن
اصل نتیجه هست که اجا نیوک تنها نیوکی نیست که به وی بی وصل میشه حالا با تغییرات یا بی تغییرات نیوک های دیگه هم وصل میشن
ویرایش توسط mr.bahram : May 13th, 2010 در ساعت 11:57
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
تغییرات در هسته نیوک به این راحتی ها نیست دوست من . اگر بخواهید با اتصالگر هم متصل کنید ماژول هایی مشکل پیدا می کنند .شریفی جان چرا می پیچونی و الکی یه چیزی می گی
توی پست اولت کاملا تابلو هست منظورت چی بوده و هر کسی بخونه متوجه میشه
فرق بین لحاظ و وصل کردن توی چی هست
اجا هم یه سری تغییرات باید اعمال بشه وقتی می خواد وصل بشه ، اون زمان هم که 3 سال پیش کار می کردیم با هم فقط ورودی و خروجی ها بود که وصل بود و الان نمی دونم چقدر پیش رفته
نیوک ها و سی ام اس های دیگه هم باید تغییرات اعمال بشه تا با وی بی یکی بشن
اصل نتیجه هست که اجا نیوک تنها نیوکی نیست که به وی بی وصل میشه حالا با تغییرات یا بی تغییرات نیوک های دیگه هم وصل میشن
آجا هسته خود را بر اساس VB , IPB, PHPBB بنا کرده و در نسخه 1.3 که جدیدا عرضه شده SMF هم نیز لحاظ شده هیچ نیوکی این قابلیت را ندارد شک نکنید .
اما اینکه می تواند داشته باشد خوب خیلی سیستم ها می توانند امکانات یکدیگر را داشته باشند مثلا Phpbb می تواند امکانات VB را داشته باشد اما VB کجا و Phpbb کجا ... پس کار نشد ندارد اما شدنش هم آنچنان کار راحتی نیست که از آن سخن می گویید.
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)