-
April 6th, 2013, 18:07
عضو انجمن
سرور با رم 128 گیگ و پورت 1 گیگابیت پرمیوم برای مجازی سازی چند وی پی اس جوابگو خواهد بود ؟! حرفه ای ها که تجربه دارند جواب بدن
سلام به همه همکاران عزیز
سال نو مبارک
زود میرم سر اصل مطلب
بنده یک سرور با رم 64 دارم و با پورتش تا حالا مشکلی نداشتم حالا میخوام رم رو 128 گیگ ارتقا بدم ولی چند سوال برام پیش اومده
اول اینکه آیا پورت 1 گیگابیت پرمیوم برای این سرور جوابگو خواهد بود ؟
سرور 8 عدد هارد داره و هیچ افت سرعتی از بابت هارد نخواهد داشت
میخوام بدونم که با 80 یا 90 وی پی اس پورت 1 جوابگو هست یا نه ؟ پورت در حالت نرمال حداقل 90 مگ دانلود میده
از دوستان کسی تجربه اینکار رو داره؟
این سرور قراره خالی بشه و مجازی ساز از اول نصب بشه
به نظر شما برای مدیریت این سرور از vmware استفاده کنم یا xen ? بنده فقط تجربه کار با vmware رو داشتم تا حالا ، و میخوام بدونم برای مدیریت این سرور اگه xen یا مجازی ساز دیگه ای بهتره از اون استفاده کنم
منابع کاملا اختصاصی خواهد بود و سعی ما بر کیفیت بالا خواهد بود
ویرایش توسط da6276 : April 6th, 2013 در ساعت 18:22
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013 18:07
# ADS
-
April 6th, 2013, 18:10
پاسخ : سرور با رم 128 گیگ و پورت 1 گیگابیت پرمیوم برای مجازی سازی چند وی پی اس جوابگو خواهد بود ؟! حرفه ای ها که تجربه دارند جواب بدن
سلام ؛
پورت 1 گیگابیت اختصاصی و 8 هارد راحت تا 80 سرور مجازی جوابگو هست.
با مصرف نرمال
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013, 18:22
عضو انجمن
پاسخ : سرور با رم 128 گیگ و پورت 1 گیگابیت پرمیوم برای مجازی سازی چند وی پی اس جوابگو خواهد بود ؟! حرفه ای ها که تجربه دارند جواب بدن
نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام ؛
پورت 1 گیگابیت اختصاصی و 8 هارد راحت تا 80 سرور مجازی جوابگو هست.
با مصرف نرمال
ممنون از شما
به نظر شما برای مدیریت این سرور از vmware استفاده کنم یا xen ? بنده فقط تجربه کار با vmware رو داشتم تا حالا ، و میخوام بدونم برای مدیریت این سرور اگه xen یا مجازی ساز دیگه ای بهتره از اون استفاده کنم
-
-
April 6th, 2013, 18:26
نوشته اصلی توسط
da6276
ممنون از شما
OnApp استفاده کنید
روی VMware
اگر توانایی پرداخت لایسنس دارید
کیفیت بسیار بالا
چندتا از مشتریان Onapp مثل xlhost , softlayer , 100tb , servermania و..
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013, 18:41
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
danitfk
OnApp استفاده کنید
روی VMware
اگر توانایی پرداخت لایسنس دارید
کیفیت بسیار بالا
چندتا از مشتریان Onapp مثل xlhost , softlayer , 100tb , servermania و..
پیشنهاد خوبیه
دربارش تحقیق میکنم
-
-
April 6th, 2013, 19:29
عضو انجمن
90 وی پی اس هر وی پی اس 1 مگ سرعت دانلود ؟
اگر مشتری به این معقولی دارید به ما هم بدین :دی
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
-
April 6th, 2013, 19:43
عضو دائم
تلفنی درموردش صحبت کردیم و فکرمیکنم بهترین شرایط را بهتون گفتم التبه باز هم از نظرات دیگر دوستان میتونید استفاده کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013, 19:56
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
servervds.com
90 وی پی اس هر وی پی اس 1 مگ سرعت دانلود ؟
اگر مشتری به این معقولی دارید به ما هم بدین :دی
تمام پورت که استفاده نمیشه
الان با 40 وی پی اس فعال 77 مگ دانلود میده !
Untitled.png
میخوام مشکلات دیگه اینکار رو بدونم و از الان آمادگیشو داشته باشم :ِ دی
-
-
April 6th, 2013, 20:00
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تلفنی درموردش صحبت کردیم و فکرمیکنم بهترین شرایط را بهتون گفتم التبه باز هم از نظرات دیگر دوستان میتونید استفاده کنید
سلام بله تشکر
به اون شرایط هم فکرکردم ولی برام مقرون به صرفه نیست نسبت به هزینه ای که میکنم
-
-
April 6th, 2013, 20:37
عضو انجمن
سلام،
بهتره این کار رو نکنید. پیشنهاد من تهیه 2-3 سرور دیگر با رم های مختلف مثل 24و 12و 32 و راه اندازی Cluster هست.
بدین ترتیب شما می توانید از همه منابع یک جا استفاده کنید و مشکل downtime هم نخواهید داشت.
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
-
تعداد تشکر ها از guerillamethod به دلیل پست مفید