-
مشکل ورود به whmcs
سلام
من whmcs رو نصب کردم بعد در مرحه اخر ک پیام موفقیت امیز نصب رو میزنه و لینکی رو برای ورد به مدیریت whmcs میده رو من زدم یوزر و پسورد رو هم زدم اما این پیغام رو میده
نات فاند -بعد ایراد از پورت 80 میگیره
بعد لینک ورود به صفحه رو ندارم یادداشتش نکردم- از این طریق برای ورود عمل میکنم Domain.com/clients/admin باز هم همین ارور رو میده
خواهشا اگر ممکنه کمکم کنید
ممنون
-
-
July 5th, 2015 01:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ورود به whmcs
نوشته اصلی توسط
مهدی60
سلام
من whmcs رو نصب کردم بعد در مرحه اخر ک پیام موفقیت امیز نصب رو میزنه و لینکی رو برای ورد به مدیریت whmcs میده رو من زدم یوزر و پسورد رو هم زدم اما این پیغام رو میده
نات فاند -بعد ایراد از پورت 80 میگیره
بعد لینک ورود به صفحه رو ندارم یادداشتش نکردم- از این طریق برای ورود عمل میکنم Domain.com/clients/admin باز هم همین ارور رو میده
خواهشا اگر ممکنه کمکم کنید
ممنون
دسترسی هاست ارسال بفرمایید تا بررسی بشه
-
-
ممنون از شما اما خواستم از طریق خصوصی براتون ارسال کنم اما برای من فعال نیستش این گزینه
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
مهدی60
ممنون از شما اما خواستم از طریق خصوصی براتون ارسال کنم اما برای من فعال نیستش این گزینه
ایمیل بنده : Dibawebhost@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پوشه install رو که حتما پاک کردید؟؟!!!
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
-
نوشته اصلی توسط
sitetheme
این جا داره از دوستان و دست اندرکاران این مجموعه تشکر کرد ک برای رفع مشکل تمام سعی خودشون رو میکنن
به ویژه اقا سید عزیز با نام کاربری (sitetheme )بزرگوار که ساعت سه صبح من رو کمک کردن تا مشکلم برطرف بشه واقعا ممنونم ازتون دوست عزیز
پایدار و موفق باشید
درضمن دوست عزیز Zimaserver بله فولدر اینستال رو هم حذف کرده بودم،تشکر از شما هم
-
تعداد تشکر ها از مهدی60 به دلیل پست مفید