نظرتون در مورد rapidswitch چی هست؟
از لحاظ کیفیت ( سرعت ، آپ تایم ، کانکشن و ... ) پشتیبانی ، روابط با ایران
در ضمن کسی می دونه £45 به تومان یا دلار یعنی چقدر؟ اولین سرویسی که در ایندگسش معرفی کرده همینه
مرسی
نظرتون در مورد rapidswitch چی هست؟
از لحاظ کیفیت ( سرعت ، آپ تایم ، کانکشن و ... ) پشتیبانی ، روابط با ایران
در ضمن کسی می دونه £45 به تومان یا دلار یعنی چقدر؟ اولین سرویسی که در ایندگسش معرفی کرده همینه
مرسی
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
هر پوند 1600 تومانه فکر کنم در نتیجه:
45 * 1600= 72000 تومان
خیلی ممنونم از پاسختون
مشخصات سرورش اینه
Core 2 Duo 2.2 GHz
1024 MB RAM
160GB Hard Drive
4,000 GB Bandwidth
100 MBit Connection
Linux/Windows
به نظرتون قیمتش خوبه؟ البته فکر کنم بدون لایسنس cpanel باشه درسته؟؟؟؟
آیا شما از کیفیت و ... این شرکت اطلاعای دارید؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
نه والله من از Dedicated servers, Dedicated hosting, Windows server, Linux server at VRTservers.net دارم عالیه
cpu 3.2 Gh Dual
Ram 2GB
5 TB BW
500 GB H.D.D
Cpanel/whm
Ip 5 داختم بخواهی میکنم برات
107$ /month
عالیه قیمت : پرسرعت و پشتیبانی حرف نداره
اما بعد از 7 روز امروز سی پانلم اکسپایر شده که اینم ربطی به دیتاسنتر نداره:patriot::cheers2:
قیمت های متعادلی داره نه زیاد گرونه نه زیاد ارزونبه نظرتون قیمتش خوبه؟ البته فکر کنم بدون لایسنس cpanel باشه درسته؟؟؟؟
آیا شما از کیفیت و ... این شرکت اطلاعای دارید؟
میتونید انتخاب بهتری داشته باشید
اگه اطلاعات بیشتری نیاز دارید بگید من سرچ کنم بزارم براتون
در مورد سی پنل هم باید بگم بدون سی پنل هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)