-
June 20th, 2011, 23:53
50 gb فضا 500 گیگ پهنای باند همه چی نا محدود
بدین وسیله رسلر حرفه ای زیر در دیتاسنترهای امریکا مخصوصا softlayer واگذار می گردد
سکیوریتی تضمینی گارانتی بازپرداخت وجه درصورت هرگونه آسیب امنیتی
پرداخت 5 برابر هزینه به شما در صورت پیدا کردن باگ و نفوذ به سرور واقعی
50 گیگا بایت هارد Raid 10
500 گیگابایت پهنای باند پورت 100
آپتایم تضمینی بدون قطعی بدون دیسکانکت در سرور 12 هسته ای
cpanel
دی ان اس اختصاصی برای شما
اکانت نامحدود
دیتابیس نامحدود
اف تی پی بقیه موارد نامحدود
قابل نصب پورتال های نال شده
عدم لیچ
ماهانه 15 هزار تومان بدون تخفیف (تضمین کیفیت و گارانتی بازپرداخت داریم )
قیمت در صورت دوبرابر شدن نرخ یورو یو اس دی و ارزش دلار به تومان هیپ تغییری نخواهد کرد.
بدون انتقال فقط انتقال درصورت کم بودن سایت ها
ابتدا تحویل بگیرید سپس هزینه کنید فقط یک سوم آن را پرداخت کنید و بعد از تست نهایی و رضایت دو سوم را پرداخت و استفاده نمایید
جهت سفارش فقط boorsekala@gmail.com
ما تا 12 شب آنلاین هستیم ایمیل کنید
-
-
June 20th, 2011 23:53
# ADS
-
June 20th, 2011, 23:57
عضو انجمن
پاسخ : 50 gb فضا 500 گیگ پهنای باند همه چی نا محدود
سلام
این یعنی چی ؟ سرور واقعی ؟
پرداخت 5 برابر هزینه به شما در صورت پیدا کردن باگ و نفوذ به سرور واقعی
-
-
June 20th, 2011, 23:59
میشه بگید از چه فایروالی استفاده میکنید یا چه کسی منیج کرده که انقدر به امنیت اطمینان دارید ؟ ؟ کمپانی هایی مثل گوگل هم فکر نکنم انقدر به امنیت سرور هاشون مطمئن باشند !
-
-
June 21st, 2011, 00:20
شما نفوذ کنید امنیت سرور رو یک گروه کارشناس نرم افزار سخت افزار در کرج انجام می دهند. این تیم در حال مدیریت رک سرور در سافت لیر هستند/هستیم
علاوه بر سرویس های وب هاستینگ سرورهای گیم و نرم افزاری و فارکس تریدینگ یا همان پرووایدر هم انجام می دهیم. فارکسی ها می دانند امنیت شرط اول دیل باز کردن است
تضمین یعنی حفاظت از آبرو اگر من 5 برابر به شما بدهم 10 برابر طبق قرارداد کتبی از همکاران سخت افزاروامنیت خواهم گرفت
بنده 46 وب سایت طراحی کرده ام و صاحب 3 فروم و یک سایت تبلیغاتی هم هستم. مدیریت 5 سرور رو به یک تیم واگذار کرده ام.
کوچکترین مشکل در ازدست رفتن اطلاعات نفوذ شامل وارانتی و برگشت 2 برابر هزینه است اگر شخصا موفق شدید نفوذ کنید یا در کار سرور تداخل ایجاد نمایید 5 برابر هزینه معادل 75 هزار تومان اعطا میشود.
-
-
June 21st, 2011, 00:29
عضو انجمن
سوال من این بود که منظورتون از سرور واقعی چیه ؟
و اینکه ازین جا (کرج) چه مدیریتی روی رک در سافت لایر انجام می دهند/دهید!
-
-
June 21st, 2011, 00:31
شما نفوذ کنید امنیت سرور رو یک گروه کارشناس نرم افزار سخت افزار در کرج انجام می دهند. این تیم در حال مدیریت رک سرور در سافت لیر هستند/هستیم
منظورتون از این حرف میشه بگید دقیق چیست ؟ ؟ یعنی بخشی از رک های سافت لایر شما مدیریت میکنید ؟ از کرج !؟!!؟؟!
-
-
June 21st, 2011, 00:32
جواب یک سرور hp dell نه استوک و سرورهای رومیزی
2-ازینجا فلان ببخشید ریموت به گوشتون خورده kvm چی ؟ قرار نیست سیمچین دستمون بگیریم با فازمتر بیفتیم به جان سیستم که
-
-
June 21st, 2011, 00:33
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
tinavps
علاوه بر سرویس های وب هاستینگ سرورهای گیم و نرم افزاری و فارکس تریدینگ یا همان پرووایدر هم انجام می دهیم. فارکسی ها می دانند امنیت شرط اول دیل باز کردن است
تضمین یعنی حفاظت از آبرو اگر من 5 برابر به شما بدهم 10 برابر طبق قرارداد کتبی از همکاران سخت افزاروامنیت خواهم گرفت
بنده 46 وب سایت طراحی کرده ام و صاحب 3 فروم و یک سایت تبلیغاتی هم هستم. مدیریت 5 سرور رو به یک تیم واگذار کرده ام.
کوچکترین مشکل در ازدست رفتن اطلاعات نفوذ شامل وارانتی و برگشت 2 برابر هزینه است اگر شخصا موفق شدید نفوذ کنید یا در کار سرور تداخل ایجاد نمایید 5 برابر هزینه معادل 75 هزار تومان اعطا میشود.
اگه واقعا به کارتون مطمئتید یه اکسس بدید تا من به یکی از دوستان هکر اطلاع بدم تا سرورتون رو یه تستی بکنن.
البته قبلش باید کتبا تعهد بدید که با اختیار و درخواست خودتون این کار رو دارید انجام می دید تا مشکل خاصی بعدا پیش نیاد
-
-
June 21st, 2011, 00:35
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
tinavps
جواب یک سرور hp dell نه استوک و سرورهای رومیزی
2-ازینجا فلان ببخشید ریموت به گوشتون خورده kvm چی ؟ قرار نیست سیمچین دستمون بگیریم با فازمتر بیفتیم به جان سیستم که
بازم kvm ربطی به رک نداره !
و اینکه ببخشید سرور واقعی یعنی چی ؟
پ.ن: اگر احساس می کنید پست من مشکل داره بگید تا پاک کنم تا خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد
-
-
June 21st, 2011, 00:35
برادر که گفتی یعنی بخشی ... اصلا خوندی کامنت ام رو ؟
تریدرهای فاغرکس که نیاز دارند سیستم شبانه روز روشن باشد تا دیل کنند و بازار رو مانیتور کنند مخصوصا حرفه ای ها اقدام به نوشتن اسکریپت جهت باز کردن دیل و sell buy اتوماتیک می کنند به یک vps تضمینی احتیاج دارند.
و با اطمینانی که به بنده دارند وی پی اس های ویندوز جهت امورات می گیرند.
بعد رک اختصاصی گفتیم نگفتیم که نصف سافت لیر رو خریدیم
-