دوست عزیز و گرامی من
اولاْ که کنسول ۲ روزه داده شده
دوماْ اگه قرار باشه بلد باشم که خودم مثله شما سرویس می فروشم
اصلا لازم نیست بلد باشم کلاْ
خوب بلدید توجیح کنید به خدا
دوست عزیز و گرامی من
اولاْ که کنسول ۲ روزه داده شده
دوماْ اگه قرار باشه بلد باشم که خودم مثله شما سرویس می فروشم
اصلا لازم نیست بلد باشم کلاْ
خوب بلدید توجیح کنید به خدا
شما کلا 12روز هست دارید راجب مشکلتون تیکت میزنید
که اولش درست ( کریو نصب کرده بودید- خودتون مشکل ایجاد کرده بودید ) شد و دوباره مشکل خردید بنده هم گفتم باید ویندوز ریلود بشه
خوب نصب یک ویندوز دیگه کاری نداره یک بچه راهنمایی هم میتونه انجام بده ( قصد توهین ندارم ولی انصافا کار ساده ای هست)
از اونجایی که صف انتظار زیاد هست اینکار بین 24 ساعت و 48 ساعت زمان بر هست
من نمیدونم این 14 روز رو از کجا اوردید
ببنید دوست عزیز ! مشکل من دقیقا ۱۲ روز به وجود اومده ! درسته من اشتباها کریو نصب کردم و باعث مشکل شده ! اما همین ریستارت کردن سرور توسط شما ۲ الی ۳ روز طول کشید !
بعد از اون هم مشکل ویندوز !
دلیل ۱۲ روز هم فقط و فقط پشتیبانی فوق ضعیف شما هستش
فعلا ۱۲ روز هست اما اینجوری که پیش میره ۲۰ روز دیگه هم من نمیتونم استفاده کنم!
نصب ویندوز وظیفه شما است من نمیخوام اصلا یاد بگیرم من پول ریختم به حسابتون و شما وظیفه پشتیبانی دارید و وقتی نمیتونی پشتیبانی کنید باید جبران خسارت کنید
در هر صورت شما باعث این همه تاخیر شدید !
فقط بحث ۱۲ روز نیست دوست عزیز بحث این هست که ما رو کار شما حساب کردیم رو پشتیبنیتن حساب کردیم که پول ریختیم!
کلا از سرویسم ۱۵ روز میگذره و من فقط فقط ۳ روز استفاده کردم
جبران خسارت میکنید یا نه ؟
خیر حتی ۱روز هم بهتون اضافه نمیشه چون مشکلی بوده که خودتون ایجاد کردید
تنها خسارتی که بهتون دادم نگرفتن پول نصب ویندوز هست
میخواستید کریو نصب نکنید
مثل این میمونه برید ماشین بخرید بعد بزنید داغونش کنید بگید من پول دادم شما وضیفت هست ماشین درست به من بدی
ویندوزتون تا ۱ساعت دیگه تحویل داده میشه
بهتون کنسول هم داده شده
توی قوانین هم نوشتیم ساپورت نرم افزاری نداریم و نصب ویندوز هم با هزینه هست
وقتی سرویسی میخرید یعنی قوانین هم قبول کردید
بر هرحال ۱ساعت هم اضافه نمیشه
موفق باشید
شما درست میفرمایید ! اما پولی که دادم حرومتون باشه ان شا الله
مرد مومن تو نمیتونی کار کنی اشتباه میکنی میفروشی ! پشتیبانی نرمافزاری نداریم یعنی چی ! واسه یه ریستارت ۱۲ روز مارو علاف خودت کردی
پول گرفتن خوبه کار تحویل دادن بده !
۱۲ روز به خاطره کوتاهی شما من نتونستم استفاده کنم ! شما پول گرفتی باید پشتیبانی بدی !
من ازتون سرویس گرفتم و وظیفه دارید که ریستارت کنید
نصب ویندوز هم تقصیر شما بود که ویندوز Geniun شده از کار افتاده ! اونم باید هزینه بدم که منت میذارید ?
در کًل بهتون بگم شما دارید زور میگید به همه ! کوتاهی کردید ! و باید جبران خسارت کنید
وقتی من از شما سرویسی رو میگیرم یعنی رو شما حساب باز میکنم ! آبروی همرو بردی شما
با این 102 صفحه ای که از این تاپیک ایجاد شده به نظر شما بنده از ایشون سرویس بگیرم یا نه ؟![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ببین اگر واسه سرورت خیلی عجله داری اگر انتظار پشتیبانی آنلاین داری و ... نمیتونم نظری بدم ! اما یه چیزم هست ،امکان نداره بتونی با این هزینه سروری به این کیفیت گیر بیاری !!
واسه پشتیبانیم سرش خیلی شلوعه و ظاهرا به فکر کمکیه هم هست ! شماره موبایلش هست جواب میده تیکتا هم روزی 1-2 بار جواب میده !!
در کل نظر من که 3 تا سرور چند ماهه ازشون دارم اینه که بازم تمدید میکنم چون کیفیت سروراش عالیه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)