درود،
خسته نباشید
میخواستم بپرسم کد تخفیف تو نسخه 3 به چه شکل هست ؟ جایی برای اینکه کاربر کدرو بزنه و مبلغ کم بشه نیست اما تو نسخه 2 فیلد مخصوص داشت که اینجا نداره، میشه ی توضیحی بدید
سلام دوست عزیز من نسخه 2 رو ازتون دارم تو قسمت بروز رسانی ادمین اسگریپت آپدیتی نیومده لطفا بگیم ما چطوری آپدیت کنیم/////
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم ازتون من اگر ورژن 3 را خریداری کنم ایا هیچ فایلی در اختیار من قرار نمیگیره؟؟!
سلام دوست عزیز
جرا همه فایل ها در اختیار توت قرار میگیره هر کاری هم میشه کرد با فایل ها
ولی لاسینسس جدید اضافه شده که جای دیگه نمی تونید نصب کنید اگه بخواهید ذوباره جای دیگه نصب شه باید با ما هماهنگ کنید نصب کنیم براتون و هیچ محدودیتی هم نیست یعنی تا 100 تا هاست هم براتون نصب میشه
سلام
میتونید امکانی اضافه کنید که برای هر محصول به صورت جدا بشه فیلد تعدادو فعالو غیر فعال کرد ؟ همچنین مقدار تعداد که الان حداکثر 5 هست مثلا تا 10-20 تا کاربر بتونه انتخاب کنه برای محصولاتی که فیلد تعدادشونو فعال کردیم
پس هر موقع امکانش بود این موردو اضافه کنید احتمالا اکثرا به کارشون بیاد.
3 تا پیشنهاد دیگه هم داشتم اینا هم هر کدوم میشه اضافه کنید اگه خودتونم صلاح دونستید.
1- در حال حاضر تو نسخه 3 عکس محصولاتو نصف میکنه یعنی عکس اگه بیشتر از مقدار کادر باشه اون مقدار پایینشو نمایش نمیده ، میخواستم ببینم میتونید کاری کنید خوده اسکریپت سایز عکس رو به اندازه کادر کنه یعنی هر چقدر هم بزرگ بود سایز عکسو کوچیک کنه نه اینکه یه مقداریشو حذف کنه ، بعد همون عکسو مشتری بتونه روش کلیک کنه و عکس محصولو تو سایز اصلی که مدیر فروشگاه گذاشته ببینه عکس باز بشه.
2- قابلیت جا به جایی صفحات ساخته شده که بشه تعریف کرد کدوم صفحه ساخته شده اول قرار بگیره کدوم دوم همینجوری به ترتیت ...
3- قابلیت درست کردن صفحات زیر مجموعه دار یعنی به طور مثال یک صفحه با نام آموزش ها درست کنیم بعد به صورت کشویی آموزش خرید، آموزش برنامه ، آموزش محصولات و ... زیرش باز بشه که هر کدوم ی صفحه جدا بشه براش ساخت.
به نظرم اینا امکاناتی بود که اگه اضافه بشه کامل تر میشه اسکریپت مخصوصا مورد اول
تشـــــکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)