آقای موسوی بنده بهتون اعتماد دارم ولی واقعا" 300تومن بیشتر نیست اگه بدرتون خورد پ.خ بدید تا واستون واریز کنم
دوستان من paypal دارم میشه باهاش پرداخت کرد؟
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
جناب آرنا که آنلاینم هستی شما گفتی با پول دو تا سرورت شرکت مارو میخری (چند وقت پیش) بیا اینجا شارز ماهه دیگتو بده بذار مشکل حل بشه
والا من به این موضوع ربط خاصی ندارم ، اما ناراحت هستم از اینکه همکارم دچار مشکل شده ، اینطور هم که معلومه آقای بیگی هم مقصر نیستند ایشون رو بخوبی میشناسم و آدم مورد اعتمادی هستند . به هر حال من این مشکل برای خودمم پیش اومده .. پیشنهاد میکنم همه ی شرکت ها به آقای موسوی تا جایی که میتونند کمک بکنند یه روز هم خود ما دچار مشکل میشیم . من 200 تومن در حال حاضر داخل حساب بی استفاده دارم ، میتونم کمک بکنم هر چند مبلغ کمی هست .ابوالفضل جان 200 تومان تو کارتم هست. روی منم میتونی روی این وجه حساب کنی .
دوستان . همگی کمک کنید این مشکل رو رفع کنیم اینجوری ممکنه کمی بهتون فشار بیاد ولی خیلی بهتر هست. آقای موسوی شما دنبال یک کسی باشید که ویزا معتبر داشته باشه . دوستان دیگه هم اینجا موجودی قابل پرداختشون رو اعلام کنند ایشالا این وجه جور بشهآقا هرکی اطلاعاتشو مشتریاشو دوستداره بیاد شارژ یک ماه دیگشرو بده که ایشون با مستر بزنه سرورا حداقل فردا باز بشه اون پول قبلیم میشه شارژ ماه دیگش
هرکی حاضر بده اعلام کنه من به شخصه حاضرم شارژ ماه دیگمرو الان بدم البته باید آقای موسوی برام فاکتور دستی امضا کنه + کپی کارت ملیش بفرسته در این صورت حاضرم شارژ ماه بعدرو هم بدم
اگر مشکل از 36 ساعت آینده حل نشد ( که ان شالله حل خواهد شد )، سعی میکنیم حداقل نصف مبلغ رو تهیه و خدمت جناب موسوی تقدیم کنیم
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
دوستان عزیز یک سرور در راید کال من اکی کردم. اگر همگی مایل هستید یک اکانت به هر یوزر بدم اونجا راحت با همدیگه در ارتباط باشید . اینجا بیخود داره شلوغ میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)