وجه بنده کامل برگشت داده شد...
با تشکر از ایشون
وجه بنده کامل برگشت داده شد...
با تشکر از ایشون
سلام
لطفا دیگه پستی ارسال نکنید تا تصمیم بگیرم.
نمیخوام تاپیک رو قفل کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
تاپیک پاکسازی شد.
لطفا این بحث رو "اینجا" ادامه ندید.
با تشکر
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
طبق خریدی که گفته بودم انجام دادم
http://uploadtak.com/images/h275_mahak.jpg
انشا الله همیشه موفق باشید
بدرود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام بنده هم به دلیل حمایت از کودکان مبتلا به سرطلان به شما به خاطر کار نیکی که انجام دادید یک سرور اختصاص می دهم لطف کنید در سایت من عضو شوید تا اطلاعات ارسال شود با سپاس از لطفتون
و بنده هم در کار نیک شما شریک باشم درضمن مبلغ 18 هزار تومان هم به به صورت نقدی کمک شد
آی پی سرور هدیه ما به شما دسوت عزیز majidisaloo188.150.135.126نام کاربری و پسورد برای شما پیام شخصی شد پیروز و موفق باشید دوست عزیز
ویرایش توسط msmhost.net : May 16th, 2013 در ساعت 04:30
با سلام امروز یک سفارش رم یک داشتیم و فروش هم چنان ادامه دارد در تاریخ 1392.02.26 ساعت 16.36 عصر پیروز وموفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما شماره تماس پشتیبانی 24 ساعته 09382516330 و 09132205176
با سلام در تاریخ 1392.02.26 یک سفارش رم دو گیگ ویندوز 2008 داشتیم که مجموع سفارش های امروز تا ساعت 6 عصر دو عدد سرور بوده است تعداد سرورهای باقی مانده بر روی دو سرور ما 5 عدد است جهت اطلاع کاربران بعد از اتمام این تعداد فروش ویژه ما تمام می شود
پیروز وموفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
ویرایش توسط msmhost.net : May 16th, 2013 در ساعت 18:39
با سلام و تشکر از همه دوستان و همکاران که من را تحمل کردند و تشکر از همه کاربران دوستان عزیز توجه داشته باشید فروش ویژه سرور مجازی ام اس ام هاست پایان پیدا کرد و سرورهای ما پر شد منتظر تاپیک های فروش ما باشید جهت خرید در اینده پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست
دوستان عزیز یک وی پی اس رم 2 گیگ خریداری شد!
با کمال تعجب وی پی اس فکر کنم به چندساعت هم نکشید تحویل داده شد! برخلاف بعضی دوستان که یک هفته باید حداقل صبر کنی!
وی پی اس تحت تست می باشد و بعد از تست کامل نتیجه اعلام میشود.
------------
لازم به ذکر است 80 درصد وی پی اس های ارائه شده در این انجمن خریداری و تست شده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)