من میخوام از آسیا تک نامحدود 512 بگیرم میشه از طریق سایت سفارش بدم؟
من میخوام از آسیا تک نامحدود 512 بگیرم میشه از طریق سایت سفارش بدم؟
آقا خواهشا آسیاتک نگیر پدر من رو که در آورده
باورتون میشه؟ من خونه مخابرات دارم ، شرکت اسیاتک
یک بار قطع نشده ، حتی یک بار ، اصلا قطعی چیه؟ نداشتیم اصلا
مخابرات برای خونه خوبه چون من زیاد خونه نیستم دانلود داشته باشم از شرکت میکنم
تازه یک خط تلفن دیگه هم هست اونو هم میخوام 2 مگ نامحدود کنم برای راه اندازی سرور بعد از ی مدتی که سرمایم جور شد با کارام جور در اومد نت اختصاصی بگیرم شایدم Broadbound گرفتم
دلیل قطعی نداشتنش هم اینه از سر جعبه تقسیم تلفن تا خود شرکت یک سیم تلفن جدید کشیدم و اصلا هم از تلفن استفاده نمیکنم ، استفاده هم کنم اینترنت قطع نمیشه
اگر برای دانلود می خواهید هیچی مثل مخابرات نیست 1مگ رو میده 50 ماهی بدرد هیچ چیز دیگه نمیخوره جز دانلود
ببين من واسه خونم اسياتك دارم خودم نماينده فروشش هستم ي زماني 600 تا دانلود ميداد الان زير 100 ميده 2 شب به بعد هم تعطيله يه وايمكس 512 مبين نت دارم 100 تا 120 ثابت ميده قطعي هم تو 1سال كذشته يك بار بوده
حالا واسه دفترم از ي سركت خصوصي دارم كه 1،5 mb ميده بهم
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
پیشنهاد من به شما فقط و فقط پارس آنلاینه.
3 ساله باهاش کار میکنم به هر کی هم معرفی کردم دعا کرده ما رو![]()
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
اینجا مخابرات نامحدود داره ماهی 180ت یه چیز باشه باهاش سایت هارو سریع لود کنه
من آسیا تک دارم خیلی هخم راضی هستم
سرعت اینترنت 128 داره بهم 300 کیلو بیت دانلود میده و سرعت 2048 دازه 650 کیلو بیت میده که جدیداً 4 مگ هم اضافه کردن که تست کردم 830 کیلوبیت سرعت دانلود میده واقعاً فوق العادست .
اوایل هر ماه 2 ساعت قعطی داشت منتها الآن 4 ماهه اینترنت حتی 1 ثانیه هم نه قطع شده نه کاهش سرعت داشه .. به نظرم خوبه ولی سرویس نامحدود جدیدشو اصلاً قبول ندارم
256 دارم 800 میده
آسیاتک خیلی خوبه ، من قبلا که داشتم راضی بودم. از طریق سایت هم سفارش بدین حتما.
مخابرات هم دارم اونم خوبه بد نیست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)