دوستان خبر بدی دارم فعلا فروش سرور متوقف شد. سرویس ها برجا هستن و دوستانی که نوبت تمدیدشون هست تمدید کنن تشکر از همه.
منتظر خبرختی جدید باشین.
دوستان خبر بدی دارم فعلا فروش سرور متوقف شد. سرویس ها برجا هستن و دوستانی که نوبت تمدیدشون هست تمدید کنن تشکر از همه.
منتظر خبرختی جدید باشین.
اقا سرور من دان است
اطلاعات سرور ها پرید !
هیچ مسئولیتی هم قبول نمیکنند ! طلب کارم هستند که چرا ناراحتیم !
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
بله متاسفانه دیتاسنتر به خاطر نامردی تمامشون حذف کردن سرور مارو با اینکه هیچ عبوسی هم نداشتیم.
و فقط یک کلمه بگم که به لطف دیتاسنتر عزیز کانادامون لطمه بزرگی خوردیم و گروه ما هیچ مسئولیتی راجب فایلایی که پریده نداره.
کسانی هم که می خواهند پس بگیرند پولشون رو بازگشت وجه برقراره اعلام کنن.
به هر حال به کسانی که از این خبر بسیار خوششان امد و دشمنانمون تبریک میگم. تبریک فوق العاده به اونایی که به فروشمون حسادت میکردند.
گروه شما هیچ مسئولیتی ندارد ؟ عجب ! خسارت زدید حالا طفره هم میرید ؟
شما هزینه سرور هم 2 روزه دارید میپیچونید ، هی میگید امروز فردا جلسه داریم باید تعیین شه
خسارتی هم ندادید
جالب هست، بعد به من میگید غ*ل*ط میکنید تو وب هاستینگ از شما شکایت کنم؟
خسارتی که به بنده زدید قابل چشم پوشی هست ، هنوز دارم ضرر کار شما رو میدم،
حتی حاضر نیستید هزینه سرور رو بدید
حالا میاید میکید سایت 10host.org/ مقصره و شما هیچ کاره هستید!
مگه من از 10host.org/ وی پی اس گرفتم ؟ که من برم خسارت رو از ایشون بگیرم ؟ 2 روزه تیکت زدم تو سایتش کسی جوابگو نیست، به شما هم که میگیم میگید جلسه داریم بعد جلسه تعیین میشه!
من پول رو به شما دادم نه 10host.org/ ، تضمین رو از شما گرفتم نه 10host.org/
خسارتی که به بنده زدید واقعا برای بنده زیاد هست و به راحتی میگید هیچ مسئولیتی ندارید
مدیران وب هاستینگ لطفا بررسی کنند، بعد خسارت ، حتی هزینه سرور هم داده نشده !
ویرایش توسط cooper47 : May 24th, 2013 در ساعت 16:20
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
منُ خیلی های دیگه در این انجمن با دیتاسنتر iweb که آقای راستگو (syanptica) در حال سرویس دهی هستند فعالیت داشتیم
حقیقتش خبر دارم از حرف ایشون اما داخل تاپیک فروش ایشون بوده نخواستم ...چون فرداش برای من هم اگر مشکلی پیش آید ایشون اولین شخص خواهند بود که در تاپیک من پست میدهند
اما کار آقای nader12 کاملا اشتباه هستش که به این راحتی گذاشتن گردن دیتاسنتر و خلاص
پیشنهاد میدم که به کاربراشون شفاف سازی کنند نه این که حقیقت رو پنهون کنند
برای بنده نیز این مشکلات پیش امده، درسته که خودم توی انتخاب دیتاسنتر دقت نکردم، اما شفاف سازی نمودم، از تمامی دوستان نیز پوزش خواستم، تاپیکشم هست توی انجمن
کمی سیاست فروش به خرج بدید دوست عزیز، اینجوری نمیتونید پیشرفت داشته باشید (البته برای خودتان میگم)
موفق باشید
ویرایش توسط alireza.076 : May 24th, 2013 در ساعت 16:19
6037991183300304 حساب بانک ملی رسول دادده parstunel@yahoo.com رم 256 داشتم یه هفته کمتر بیشتر کار نکرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)