صفحه 9 از 27 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط mashiat نمایش پست ها
    شما این پست رو بخون عزیز
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/666...tml#post628003

از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
    شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
    پست اون آقا هم به من ربطی نداره
    اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
    حرص و جوش و تهدید هم نداره
    از ادبیات بهتری استفاده کنید
    من از شما یک سوال دارم،
    شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    من از شما یک سوال دارم،
    شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
    سلام
    ببینید حرف شما درسته قبول دارم
    اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
    بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
    در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mashiat نمایش پست ها
    سلام
    ببینید حرف شما درسته قبول دارم
    اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
    بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
    در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
    موفق باشید
    دوست عزیز من شما رو مقصر نمیدونم اون کسی رو مقصر می دونم که الکی اومد به ما توهین کرد ، هم در تاپیک هم در پ.خ

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

بهتره این لینک رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f15/613...tml#post628059 قبل از قضاوت بد نسبت به آقای مهرانفر بد نیست بخونید - بعضیا حال کلیک کردن ندارن و اینکه ممکنه بدون خوندن متن اون اینک بیان و ادامه بدن دوباره همینجا کپی میکنم :
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام دوستان
    من این تاپیک رو الان دیدم -
    باید بهتون بگم آقای امیر مهرانفر ( یک ماهه ) بهشون سرور دادیم ( کلو خودمون در آمریکا - فعلا فقط یک سرور ) و من تایید میکنم که آقای مهرانفر یا همون
    ColoServer.ir
    هیچ ارتباطی با فرد کلاهبرداری که موضوع تاپیک فعلی راجع به اون هست نداره و تا الان تاییدشون میکنم آقای مهرانفر رو چون شاید 10 بار تلفنی با هم صحبت داشتیم تو این یک ماه - فرد با شخصیتی به نظر میاد ( دقت کنید که من خودشو تایید کردم نه سرویس یا کیفیت سرویس دهی رو ) و تا الان هم ثابت کرده - نه نفر قبلی که بالای پست من پست زده و نه هیچ کس دیگه به صرف شباهت اسم یک دامنه دلیل نداره به کسی توهین کنه و باید عذرخواهی کنید. قبل از قضاوت خود من از ایشن خواستم جهت اطمینان و شناخت بیشتر خودم و بقیه یک پیغام خصووصی برام بفرسته که تصویرشو میزارم
    فایل پیوست 10506
    -------------------------
    پ.ن : اگر مشتری من روزی روزگاری بخواد سر کسی کلاه بزاره و حق رو ناحق کنه پدرشو در میارم. ( واسه همین مشتری هایی که صداقت دارن و شعور دارن میگیریم و خدا میدونه مشتری ددیکیت بارها شده انداختم بیرون فقط به صرف بد حرف زدنش و زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... - ) اگر مشتری طرز کار کردن بلد نیست باید یاد بگیره و ما مجبور نیستیم باش کار کنیم%
    ویرایش توسط dreamdata : December 27th, 2012 در ساعت 17:21
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

5. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

عضو انجمن p30speed آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    422 پست

با عذر خواهی از صاحب تایپیک/ لازم دید بگید پستم پاک کنم
    دوستانی که ادعا دارند این آقا همون آقای ک بردار در قسمت انتقادات تایپیک بزنند. تا مدیران بررسی کنند.(طبق قوانین انجمن)
    مدیران ای پی ها ورودی رو چک میکنند اگر حرف شماها درست بود که مسدود میشه و همینطور دوستی که سرور اصلی بهشون داده گفته که برخورد میکند. چرا تایپیک فروش دیگران رو خراب میکنید.
    بدی ما ایرانی ها اینه هنوز جرم ثابت نشده حکم اعدام میدیم.
    صاحب تاییک هم بهتر به مدیر خبر بدید تا پستها رو پاک ککند

7. تعداد تشکر ها از p30speed به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    39 پست

دوستان ایشون اگه می‌خواست کلاهبرداری کنه که به این صورت ناشیانه رفتار نمی‌کرد. آخه کدوم آدم عاقلی با همون اسم میاد و مجدد تلاش در جهت فریب ملت می‌کنه؟ من خودم اولین بار که دیدم اون لینک رو تعجب کردم. البته کسی که قصد کلاهبرداری داره قیمتاش رو هم خیلی پایین‌تر از چیزی که ایشون گذاشتن می‌گذاره (توی همین انجمن قیمت‌های پایین‌تر زیاد هست) حداقل جذابیت رو برای ملت ایجاد می‌کنه.
    آرزوی موفقیت دارم برای تیم ایشون، من خودم از ایشون سرویس تهیه کرده بودم (به دلیل عدم ادامه کار دریم سرور) ولی به جهت اطلاعیه جدیدی که دریم سرور زده بود درخواست بازگشت وجه از ایشون رو دادم که بنده خداها حرفی نزدن و رفتارشون هم کاملا حرفه‌ای و خوب بود.
    ایشون با همون نامی که توی whois دامنه‌اشون هست توی سایت کار می‌کنن. تقریبا همه می‌دونیم که دامنه‌های ir نیاز به هویت واقعی داره و البته هیچ آدم کلاهبرداری چنین ریسکی رو نمی‌کنه که هویت واقعی خودش رو بگذاره.
    یا علی
    ویرایش توسط uisoftware : December 27th, 2012 در ساعت 20:52

9. تعداد تشکر ها ازuisoftware به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

ممنون از شما ، ولی بعضی از افراد درکی همچون شما ندارند ، فقط دنبال این هستند که کسی رو خراب کنند.
    نمونش در پیام خصوصی بنده ست

11. تعداد تشکر ها از coloserver به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    39 پست

البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمان‌هایی که نیاز به تبلیغ‌های آن‌چنانی بود سپری شده.
    اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفه‌ای هم گوش به حرف‌های حاشیه‌ای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
    متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.

13. تعداد تشکر ها از uisoftware به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط uisoftware نمایش پست ها
    البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمان‌هایی که نیاز به تبلیغ‌های آن‌چنانی بود سپری شده.
    اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفه‌ای هم گوش به حرف‌های حاشیه‌ای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
    متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
    به امید روزهای بهتر...
    یا حق

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    55 پست

خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
    تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط smart_soheil : December 28th, 2012 در ساعت 00:45

16. تعداد تشکر ها از smart_soheil به دلیل پست مفید

صفحه 9 از 27 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)