خدا رو شکر درست شد .
خدا رو شکر درست شد .
دوستان خیالتون راحت همه اومدن بالا همهچی آرومه.....
امیدوارم که مشکلشون حل بشه
پارسال که مشکل پیش اومد
من با دو 3 هاستینگ که ادعاهایی دارند و در همین انجمن هم هستند
کار کردم
افتضاح!
عملا سایتم برای یک ماه خوابید. به علت بی کفایتی مدیران هاستینگها برای یک سایت 200 ایران!
سایت ما رو که نمی تونستند ساپورت کنند
بقیه سایتهای روی سرورشون هم داون میشد
عملا من رفتم روی سرورشون
هم ما رو بیچاره کردند .. هم بقیه کسانی که روی سرورشون بودند
اگر کسی تمایل داره.. پی ام بده.. اسم هاستینگها رو بدم
hostdl خیلی کیفیت بالایی داره
و من تا به حال رقیبی برای این شرکت در ایران ندیدیم.
به هرحا باید منطقی بود و از کسی که ارزش تعریف رو داره.. تعریف کرد
امیدوارم که مشکلاتشون حل بشه
و برگردند
با سلام،
همانطور که احتمالا مطلع شدید در برخی از سرورها سی پنل برای دامنههای آی آر از دسترس خارج شده که علت شکایت شدید اللحن سی پنل از HostDL بوده که البته تدابیر لازم اتخاذ شده و کاربران همچنان میتوانند از سی پنل بدون مشکل استفاده نمایند،
کافیست بجای دامنه سایت، از آدرس nameserver و یا IP اصلی سرور که در جزئیات سفارش ذکر شده برای ورود به سی پنل استفاده نمایید
به عنوان مثال اگر سایت شما روی ns33.hostdl.com قرار دارند از این آدرس با پورت 2082 میتوانید برای اتصال استفاده کنید
پ.ن: وضعیت سرورها و همچنین پهنای باند کاربران روزانه بررسی شده و در صورت بروز مشکل سریعا اقدامات لازم صورت میپذیرد، لذا در خصوص وضعیت سرویس ها اصلا جای نگرانی نبوده و همانطور که مشاهده میکنید کلیه سرویس ها بدون مشکل در اختیار کاربران گرامیست
تصمیمات جدید هم روز پنج شنبه از همین طریق به اطلاع خواهد رسید
با تشکر
سایت من هم دوباره بالا اومد![]()
پهنای باند سایت من داشت تموم میشد دستشون درد نکنه صد گیگ اضافه کردن
به نظر بنده هاست دی ال یه هاستینگ بی نام و نشون و غیر ایمن هستش!
امنیت سرور های اون تست شده و قابل نفوز می باشد. به اوپراتورشون گفتم چرا آنتی ویروس رو برای کاربرا فعال نکردین؟ می گه برای بالا بردن سرعت! خب وقتی سایت ترف هک شد و به کلی نابود شد دیگه سرعت به چه دردش میخوره؟
به نظر بنده سایت هاتون رو انتقال بدین بهتره! نمیگم به سرور من نه! کلی هاستینگ داریم با سرور های ابری و امنیت بالا می توانید از آنها خرید کنین! ما هم در خدمت هستیم!
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)