-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 28th, 2009, 16:54
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
چی می گی سامان ؟
من نوشتم این بابا خالی بنده ؟ نوشتم دوستش ! خودش فهمید ، جیزی نگفت ! انوقت تو ...
این اخلاق مردم ایران حالمو بد می کنه ! بدون فکر حرف زیاد می زنند !
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2009, 16:56

نوشته اصلی توسط
behnam7436
اي ول بابا اين ديگه كيه ؟؟؟
شما مطمئنيد ايراني هستيد
من يك ايراني فعال هستم
از گفتارتون خوشم نيامد فكر كنم مايه توهين به ايرانيها را ميداد

نوشته اصلی توسط
dr.salar
بزرگوار اسم مارم بده تو لیست.
و اینکه »
1. قرعه کشی میکنید یا به همون اولیا میدید؟
2. به چند نفر این سرویس رو میدید؟
3. حدود قیمت چقدر هست بعد از اون چند ماه؟
4. مشخصات سرور اصلی چیه؟
لطف ميكردي تاپيك اولي را ميخواندي اونجا كامل توضيخ دادم باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
قرعه كشي ميشه ميخواهم 20 vps بدهم
البته اگر زياد خواهان باشند شايد يكي از سرورهايم را هم استفاده كنم
گويا شما از تيم ديتالايف هستيد تا به حال با آن سيستم كار نكردم خيلي خوشحال ميشم با شما در ارتباط باشم . ميگن سيستم قوي هست . اينطوريه ؟؟
ویرایش توسط alibaba : December 28th, 2009 در ساعت 16:59
-
-
December 28th, 2009, 16:59
همتون سر کار هستید به نظر من
اگر یکم عقل داشتید اینقدر پست نمی دادید
خوب ایشون نه قرار داد میتونه بده نه میتونه تضمین کنه 1 روز میده یکروز فرار میکنه واسه اموزش میشه فقط استفاده کرد چون حتی قرار داد هم بده وقتی شما فیش واریزی نداری میخوای چیکار
ادم مگه مغز خر خورده که بخواد 9 ماه رایگان بده مطمئن باشید زیر اینکار یک نیم کاسه هست.
تا 15هم منتظر نظر دوستان هستیم ببینیم اصلا میده یا ملت رو سر کار گذاشته
اخه 9 ماه یک سرور بخواد اجار کنه میشه 1000000 تومان واسه 9 ماه که اگر حلا 110 تومان هزینه سرور اش باشه که باید بیشتر از اینا باشه چطوری میخواد هزنیه اینا رو در بیاره به نظر من ایشون کلا همه رو سر کار گذذاشته و خودشم از خنده داره میمیره از این ملت که اینجوری تحویلش گرفتن
موفق باشید
-
-
December 28th, 2009, 17:00
با سلام آفر فوق العاده جالبیه. ولی 9 ماه فک نمیکنید زیاده؟ هزینه زیادی براتون خواهد داشت. البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
اگه قابل بدونید ما هم مایلیم از این سرویس استفاده کنیم.
لطفا ما رو هم تو قرعه کشی شرکت بدید.
-
-
December 28th, 2009, 17:00
راستی شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟
-
-
December 28th, 2009, 17:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alibaba
لطف ميكردي تاپيك اولي را ميخواندي اونجا كامل توضيخ دادم باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
قرعه كشي ميشه ميخواهم 20 vps بدهم
البته اگر زياد خواهان باشند شايد يكي از سرورهايم را هم استفاده كنم
خوندم ولی مشخصات Cpu- dedicated server رو ندیدم
بله : ID : mr_salar_115
ویرایش توسط Dr.SalaR : December 28th, 2009 در ساعت 17:04
Soft98.iR
-
-
December 28th, 2009, 17:01

نوشته اصلی توسط
najafzadeh
خوب ایشون نه قرار داد میتونه بده نه میتونه تضمین کنه 1 روز میده یکروز فرار میکنه واسه اموزش میشه فقط استفاده کرد چون حتی قرار داد هم بده وقتی شما فیش واریزی نداری میخوای چیکار
ادم مگه مغز خر خورده که بخواد 9 ماه رایگان بده مطمئن باشید زیر اینکار یک نیم کاسه هست.
اخه 9 ماه یک سرور بخواد اجار کنه میشه 1000000 تومان واسه 9 ماه که اگر حلا 110 تومان هزینه سرور اش باشه که باید بیشتر از اینا باشه چطوری میخواد هزنیه اینا رو در بیاره به نظر من ایشون کلا همه رو سر کار گذذاشته و خودشم از خنده داره میمیره از این ملت که اینجوری تحویلش گرفتن
موفق باشید
نميدونم چي بگم ؟
كاش كمي .....
-
-
December 28th, 2009, 17:03

نوشته اصلی توسط
najafzadeh
موفق باشید
بشين بينيم بابا :^o
تو كه از اين كارا نميتوني بكني چرا حرف مفت ميزني ؟
-
-
December 28th, 2009, 17:03
عضو انجمن
دوست عزیز فکر نکنم دوستان کسی برای سایت یا کار جدی این سرور رو بگیره(من که اینطورم)
دوستان فکر کنم همه برای تست وآموزش و... میخوان.
حالا زدن زیرش که خب تجربست اگه برای آموزش بوده که چیزی رو از دست ندادید واگر هم خوب بود و نزد زیرش که خی یه فروشنده به فروشنده های مطمئن ایران اضافه شده
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
-
-
December 28th, 2009, 17:05

نوشته اصلی توسط
najafzadeh
موفق باشید
خيلي حرف چرتي زدي
به نظر من هر كس بايد به حيطه خودش نگاه كنه بعد حرف بزنه ؟
به نظر من اين حرف ناشي از حسادته
-