صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 56789
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 91

موضوع: افتتاح حساب Verify شده PayPal به نام شما با هویت خارجی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Pink2Pay آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : افتتاح حساب Verify شده PayPal به نام شما با هویت خارجی

نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    با این هزینه دلار امروز 55 هزار تومان میشه نزدیک به 17 دلار!
    یک آی پی اختصاصی اندونزی اگر بیشتر از آمریکا نباشه کمتر نیست که میشه ماهی 1 دلار و سالی 12 دلار!
    هزینه خط تلفن چند دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

همه اینها با هزینه کارمزد شما میشه 55000 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج
    به همین جهت عرض کردم که پیش از سفارش ، در باب پی پال بیشتر بیاموزید. حرفی از آیپی اختصاصی در معرفی این بسته خدماتی به میان نیامده است. جهت مدیریت حساب نیز به آیپی اختصاصی نیازی نیست!

در اندونزی ، هیچ کدام از خدمات دهندگان اینترنت ، آیپی اختصاصی به کاربرانشان ارائه نمیدهند. بلکه ترافیک هزاران کاربر بر روی تعدادی آیپی ولید منتقل میشود. هزاران نفر نیز در روز از جمله اینجانب از این اینترنت استفاده میکنند و حسابشان نیز مسدود نشده!

پارامتر های بسیاری در مسدود شدن حساب پی پال دخیل هستند و لازم است بیش از اینها در باب پی پال بدانید.

پراکسی اختصاصی که در بالا از آن سخن به میان آمده است ، یک پراکسی سرور تحت کنترل اینجانب میباشد که از آن اشتراک در اختیار سفارش دهندگان این پکیج قرار خواهم داد. همچنین در باب اصطلاح High Anonymous نیز لازم است بیشتر بیاموزید.

نیازی به توضیح در باب مطالب فنی و تخصصی شبکه نیست و از حوصله این بحث خارج است.

2. تعداد تشکر ها از Pink2Pay به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

دوست عزیز
    چنانچه خود را دانا در زمینه پی پال می دونید!!!!! بهتره بدونید که یک آی پی وریفای شده باید در اختیار مالک باشه تا همیشه با اون آی پی وارد اکانت پی پال بشه که شدیدا در تغییرات آی پی حساس هست!
    تهیه یک آی پی مشترک برای ده ها نفر که به اکانت پی پال خودشون وارد میشن برخلاف قوانین پی پال هست.

بهتره شما انگلیسی بیاموزید و قوانین پی پال رو بخونید البته شما که خیلی میدونی!!!!!!! توصیه من به خریدارانی است که پیش از خرید قوانین پی پال رو بدونند. پی پال وی پی اس نیست که یک سرور 40 دلاری رو کسی بخره و به 100 نفر بفروشه! بزرگترین موسسه مالی مجازی دنیا خیلی بزگتر از این حرفاست.
    البته شما که خیلی می دونی
    حق با شما است. بنده هم نادان هستم

عضو جدید hadipro آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    230 پست

Post پاسخ : افتتاح حساب Verify شده PayPal به نام شما با هویت خارجی

سلام در اول عرض کنم بنده اصلا" با فروشنده ارتباطی ندارم و سودی نصیب من نمیشه . ولی خواستم مطلب برای اونایی که آواره میشن روشن بشه.

بهتره بدونید که یک آی پی وریفای شده باید در اختیار مالک باشه تا همیشه با اون آی پی وارد اکانت پی پال بشه که شدیدا در تغییرات آی پی حساس هست!
    شاید بدونید هیچ یک از آی پی هایی از این قبیل مالکیت اختصاصی ندارند ( به اسم شما یا شرکت شما نیست) شما اگه مثلا" از strong *** , آی پی اختصاصی بگیری باز هم آی پی برای شخص شما نیست! در مورد تغییر آی پی اینترنت خودمون رو فرض کنیم مدام آی پی دینامیک بگیره آیا باید اکانت همه به این دلیل لیمیت بشه؟!

تهیه یک آی پی مشترک برای ده ها نفر که به اکانت پی پال خودشون وارد میشن برخلاف قوانین پی پال هست.
    من این جمله رو طی این چند سالی که با پی پال کار میکنم ندیدم واقعیتش هر چه سعی میکنم نمیتونم پیداش کنم! شما فرض کن 1 Hotspot داری که 1000 تا یوزر در یک زمان بهش وصل بشن حالا اگر 20 نفر برای پی پال استفاده کنن مشکلی باید پیش میاد؟ 100% خیر . پیپال روی احراز هویت حساس هست نه خود آی پی. مسائل مهمتر از آی پی هست که باید در اولویت قرار بگیره.

با تشکر
    ویرایش توسط hadipro : October 21st, 2012 در ساعت 01:23
    افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
    >>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<

5. تعداد تشکر ها ازhadipro به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

شما که اینقدر بلدی میشه بگی هزینه خط تلفن در مالزی که برای هر کاربر تهیه می کنید چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امان از سرسری خوانی!

مالزی خیر؛ اندونزی. هزینه یک خط تلفن اینجا یک دلار میباشد. مورد دیگری برای پرسش هست؟

نظرتان را مطرح کردید ، دیگران هم خواندند. از نظر شما نیز سپاسگذارم. تصمیم گیری را بگذارید به عهده خوانندگان.

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 56789

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)