اين يارو برداشته پولارو خرج كرده باهاش رفته دوبي اومده الان كه نداره همشو ميگه روزي 6 ميليون ميتونم تصويه كنم تا الانم كه چيزي پرداخت نكرده![]()
آقا تماس گرفتم گفت داریم پرداخت میکنیم تا امشب پرداخت میشه :| شما هم بهشون بگین نگران نباشن ولی من نگرانممدیریت محترم شتاب در بین ما هستن پیغامی دارید بگین چون 100% اینجارو داره چک میکنه شاید pixel2007 خود ایشون باشن
![]()
به هر حال ما خیلی نگرانیم. هیچ امیدی هم وجود نداره!
دیشب یه ایمیلی داده بودن با این مضمون :سلام . مطمئن باشيد تا اخر امشب تسويه حساب ها انجام مي شود! نگران نباشيد. با تشكر
فقط میشد خندید به این مدل ایمیل دادن!
AftabPIN
خب من الان ب نت دسترسی پیدا کردم و درگاه و غیر فعال کردم اما جی پال و گذاشتم درگاه بانک پاسارگاد رو / اما کار نممیکنه /
در ضمن سایت جی پال هم پشتیبانیش نمیاد هرچی میزنم . نه شماره تماسی نه ایمیلی ..... آدم دیگه ب هیچی اعتماد نداره !
جواب بدی د خب ؟
بله لینک و دارم ممنون . اما مگه ماژول قبلی کار نمیکنه و باید جدید رو بزارم ؟
اگر اینکار و کنید ممنون میشیم و بهتره ک تیکت بزنیم / اینطوری هم خیال ما فروشنده ها راحته هم مشکلی برا شما پیش نمیاد مثه این شتاب /
ی ایمیل داده بودم الان ک نوشته بود نگران نباشید بدهی ها پرداخت میشه و آقای عادل دارن تبلیغ خودشونو میکنن / فامیلی ای مدیر شتاب ملت ه؟ ته ایمیل زده بود ملت یا همچین اسمی آخه پینگیلیش بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)