هیچ ارزونی بی دلیل نیست
همان دلیل ارزانی روزی فروشنده رو مجبور به ترک بازار می کنه
کاربران باید هوشیار باشند بسته شدن سرور و مشکلات یک ماهه و حتی چند روزه ممکنه به کار چندین ساله هم آسیب بزنه.
پس از جای مطمئن با قیمت مناسب ( نا بالا نه پایین) خرید کردن بهترین راه حل برای پیشرفت هست.
موفق باشید
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
والله من خودم چند سال پيش وي پي اس مي گرفتم رم 256 با هادر 15 گيگ رو 15 تومان اولين خريد من بود از مهرداد فاميليشون يادم رفته حالا توروم هم نبود تو سال 2009
فكر كنم مشكل اصلي ارزون دادن اين هستش كه تعداد فروشنده زياد شده. و آفر دادن ها هست چون وقتي كسي مياد رم يك گيگ رو 13 تومان ميده شايد تو قصد خودش برا يك ماه هستش اما به مشتري كامل نمي گه من يك ماه ميدم به اين قيمت. البته اينو هم بگم واقعا بعضي از همكاران بي مهري مي كنن قيمت مخرب ميدن تا بازار رو بدست بگيرن و حريف هاشون رو از بازار حذف كنن واقعا كار غير انساني هستش.
بي فرار كردن از اين موضوع اين كه همه همكاران گرامي قيمت ها رو به دلار بدن بگن 10 دلار مي گيرم واسه رم يك گيگ حالا شما دلار رو بگير هزار تومان بده ما يا به قيمت امروز 2650 تومان بده ما.
من اين مدلي كار كردن رو از يكي از دوستانم ياد گرفتم كه اصلا بيش از 60 درصد مشتري هاشون خارجي بود.
پ.ن: اگه مشتري هاون واقعا مشتري باشن قديمي باشن كيفيت هم خوب باشه به هر قيمتي خريدارن چيز پي ان فروش ها فقط پول نمي دن واسه سرور مجازي چون براشون ارزش نداره.
ویرایش توسط majidisaloo1 : September 10th, 2012 در ساعت 19:56
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بله چندين مورد اين اشكال رو داشتيم كه گفتن من دلار مي گيرم هزار تومان تو چرا مي گير 2650 تومان.
فقط در يك كلام گفتيم بهشون شما هم خبر دارين ما هم از قيمت خبر داريم. شا ناقبل به حساب پي پال ما 10 دلار بزن. اگه نه از همينجا كه مي گيد هزار تومان ميدن برامون يه 100000 دلار بگيرين.
زياد اينطوري نميشه آخه چون اختلاف قيمت ها تو بازار آزاد 50-60 تومان هستش اونم جهنم ضرر. به از اين هستش كه به تومان بگم بهشون بعدا بي افتم پي كره خوردن.
پ.ن: چيز پي ان فروش بودن
آقا از این تاپیک ها نزن.دیتابیس انجمن سنگین میشه فردا یک چیزی میگن![]()
سایت مرجع ؟
بعد اون مراجع کی هستند ؟
ببینید ارز کشور سروسامان نداره قیمت دست بازاری هاست
اونام بر اساس فشار دولت روشون قیمت میگذارن به نظرم
هاستینگ هم باید حرفه ای ها و این کاره ها قیمت بگذارن و بشن مرجع اما کو اتحاد ؟ هرکس به فکر زیراب زدنه متاسفانه![]()
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اگر خیلی بخواید از راه درست بگیرید با مالیات ovh
همین الانش به نرخ حواله و این داستانا 191320 در اومد
24 گیگ!!
خدا کنه ارزون بشه یورو وگرنه!!!
ما چند روز پیش با مالیات برامون 150 در میامد از راه درست:دی
منتها مال ما 2 3 تومان بالاتر میفته چون رینگیت به یورو میشه و از مالزی پرداخت میشه!
یک اشتباه متنی! :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام - آقایون دقت کنید !!!! (خانم فکر نکنم داشته باشیم)
من هنوز هم مشتری هستم ، گاهی هم ریسلر ، اونم نه به هر کسی ، نه از هر سروری !
شما باید بازار هدفتون رو مشخص کنید ، نمیشه همه ی بازار رو به دست گرفت (مگر به هزاران شرط که فعلا شدنی نیست!)
همه جا بازار همیشه دو جهت داره : (افراد دنبال قیمت) و (افراد دنبال کیفیت+قیمت متناسب)
کفش هم بخوای بخری ، هم چینی داره ، هم تبریز.
بسیاری از مشتریان ، فقط و فقط و فقط سرور ارزون لازم دارند ، پس باید آفر ارزون هم براشون باشه ، مطمئن باشید هم فروشنده ، هم خریدار میدونه ارزونی بی دلیل نیست ، بی خودی هم نباید دلیل بیارند!
بالاخره یا oversell داره یا یه مشکلی هست.
همین اورسل برای خیلی ها مهم نیست اصلا! 2 ساعت در روز میخواد به اینترنت .... وصل بشه ، یه میکروتیک 64 هم شده میزنه و 1 دونه چی پی ان وصل میکنه و تمام. باقی روز اصلا آنلاین نیست.
فقط اون دو ساعت سرور وصل باشه بسه براش.
کسی که کارش مهم باشه ، برای کارش و مشتریاش ارزش قائل باشه ، به ادامه ی کارش اهمیت بده ، قیمت اصلی میده ، کیفیت خوب میده و میگیره ، و دنبال این ارزون فروشی ها نیست.
این ارزون فروش ها برای مشتریان بزرگ اصلا ماندگار نیستند ، ارزون فروش ها برای بچه مدرسه ای ها سرور تهیه می کنند.
مگه میشه کسی کار با ارزشی داشته باشه ، اونوقت سرور 256 برای ویندوزش بگیره ؟ اصلا یه بار خاموش شه روشن شدنش دیگه با خداست ....
مشتری که جنس ارزون می خواد ، باید پای لرزش هم بشینه.
مخلص کلام : هر چی پول بدی آش می خوری ، مشتری ای که دنبال سرور ارزون با شرایط موجود در بازار امروز میره پس لیاقت همین وضعیت رو هم داره ،
نگران قیمت ارزون بقیه نباشید ، خودشون به دست خودشون حذف می شن ،
به فکر کار خودتون باشید. (البته اگر کارتون رو بلد باشید.)
به یه دلیل دیگه هم که این ارزون فروش ها با سرمایه ی خیلی کم وارد بازار شدند هم کسی اشاره نکرد ، ایشالا بعدا توضیح می دم.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)