والا این مخابرات دهن مارو که سرویس کرده تا ماه پیش برای 128 ترافیک 4 گیگ داشتم اما از چند روز پیش متوجه شدم قیمت 2 هزار تومان کم شده به جاش 3 گیگ کم کردن . آخه یکی نیست بگه 1 گیگ به کجا میرسه ؟
والا این مخابرات دهن مارو که سرویس کرده تا ماه پیش برای 128 ترافیک 4 گیگ داشتم اما از چند روز پیش متوجه شدم قیمت 2 هزار تومان کم شده به جاش 3 گیگ کم کردن . آخه یکی نیست بگه 1 گیگ به کجا میرسه ؟
کلا حجمی زمانی ارزش داره که سرعت بالایی رو داشته باشی وقتی سرعتت 128 هستش واقعا دیگه نمیصرفه حالا تهران و کرج مخابرات خوبه نامحدود میده وگرنه محدود بود دیگه هیچی ...
من 3 تا اکانت دارم از مخابرات 128 حجمش 1 گیگ - 256 حجمش 2 گیگ و 512 هجمش 4 گیگ آخه این چه جورشه ؟
یه زمانی 128 داشتم 4 گیگ - 256 بود 8 گیگ و 512 بود 16 گیگ
چند روزه مخابرات خراسان تغییراتی ایجاد کرده که ping time برای بعضی سرور ها بسیار اومده پایین و خوب شده (8.8.8.8 به من میده 120)
ولی بعضی سایتها مثل World of Warcraft رو برای من و یا دوستانم باز نمیکنه!
کسی راه حلی داره ؟
با v-p-n باز میشن ها!
مخابرات رو بندازید دور برید پارس انلاین بگیرید :دی
ما که خداروشکر از مخابرات کرج گرفتیم سرعت 256 خداروشکر تا الان آخ نگفته >![]()
خیلی جالبه ...
رگلاتوری و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمام شرکت های سرویس دهنده و pap رو مجبور کرده نا محدود هم بدن....چون ترافیک دار غیر اصولی هست و فقط با تایید هست.
اونوقت مخابرات اومده داره با محدودیت میده !
عجب مملکتی هست
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)