آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
دوستان من از نارس سرور چند ماهی سرور گرفتم ماهه اول خوب بود ولی به بعدش پدر من رو در اورد در ضمن سرورهای ایشون اصلا اختصاصی نیست پول رو هدر ندید
و اگر با منابع اختصاصی میخواین . تو این انجمن هم راهنمایی نشدید به من بگید تا بهترین رو به شما معرفی کنم
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
مشکل شما چی بوده 2 ماه هست یه مین قعط نبودید یه نظر اینجا دادید؟
شما فرق سرور اختصاصی با مجازی رو نمیدونی عزیز چند بار بهتون گفتم وی پی اس هست شما گفتید اختصاصی هست گفتم بله
از لحاپ منابع نه سرور اخصاصی به شما میدیم :|
هزینه شما امروز برگشت داده میشه همون اولش هم تیکت کرده بودید برگشت داده میشه لازم به نظر نبود .
فقط چند نکته
1- اینکه فقط هارد سرور شما مشکل داشت نه بقیه سرور های ما !!!!!
اینم 2 روز وقتم رو گذاشتم نشد کاری کنه.
که پولتون هم بدون هیچ کم و کسری بک میشه امروز لازم به نظر لطفتون نبود عزیز
واقعا حیف ادم که به مشتری جماعت رو بده البته جسارت به کسی نباشه
میگن دستت را تا اخر بکنی تو عسل بکنی دهن مردم اخر دستت را گاز میگیرن
خب عزیزه من شما 6 ماه مشتری ما بودی ما شما تازه وارد هم بودی نخواستیم 1 بار هم تیکت کنی تو یاهو پیام میدادی ج میدادیم تل میزدی کامل راهنماییتون میکردیم
1 ترابایت سرور شما رو انتقال دادیم خودم شخصا که شما اذیت نشید حالا پول پهنای باند و.. به کنار 1 مین هم اف نبودی مثل بقیه شرکت ها هم که سرتون کلاه گذاشتن نبودیم اطلاعاتتون رو کامل دادیم باید مثل بقیه باشیم حتما اره ؟؟؟
موفق باشید
[QUOTE=nars_Vps;624160]لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
و اين بلا را سر خيلي ها اوردي براي همينم سايتت هك شد
ولي اينا بدون تو كار فقط شعار دادن فايده نداره كارت كه درست باشه همه ميان تعريف ميكنن نه اينكه بگي به مشتريات بيان اينجا تعريف كنن ازت الكي
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینا تیمشون از هم پاشیده و من یک هارد یک ترابایت داشتم از اینا 1 ماهه توشم پر از اطلاعات بود و الان هارد کم آوردن می گن ما هارد رو پس میگیریم از شما و 2 هفته هم هنوز مونده بعد از کلی چک و چونه بدون اینکه مابقی پول من رو پس بدن درایو 1 ترابایتیرو حذف کردن.
من نمی دونم چی کار کردن و هیچ توضیحی هم ندادند اما با حذف این درایو تمام درایو های سرور من حذف شد و من تنها درایو c داشتم و بعد از اینکه توضیح می خوام از بابت حذف شدن آقا طلب کار هم هست.
من تمام اطلاعات و زحمت هام روی سرور از دست رفته و نمی دونم چی کار کنم واقعا.
پشتیبانی هم که ایشون اصلا نمی دونه چی هست و کلا روزی 2 الی 3 ساعت داره کار می کنه و رو سایت زده 24 ساعت.
من اصلا از سرویس نارس راضی نیستم.
عزیزان من من نمیدونم چرا همه میاین اینجا از این آقا بد میگن فایده ای نداره چند نفر با هم بشید همه بریم شکایت کنیم و پولامونو و خسارتهایی که این اقا زده رو پس بگیریم
الان اینقدر آبروی این اقا رفته که داره اسم سایت رو عوض میکنه
کلا کارشون خیلی ضعیف هست.
ضاهرا یک تیم بودن و الان سایت های دیگه ای بالا آوردن دارن کار می کن.
وضعیت نارس خیلی افتضا شده.
من پایه شکایت هستم. البته خودم هم می تونم پیگیر باشم، دوستام هستند که بتونند به حال خوبی بهشون بدند.
اقای شیرازدی وقتی من بودم مشکلی بود ؟
در جریان این موضوعات نیستم .
ولی اونشب هم تماس گرفتید جوابتون رو دادم در صورتی که به من ربطی هم نداشت !
نظر خوبیه
موافقم
مشکلی نداره .چند جا کار نمیکنیم ما مهندس جان زیاد به فکرتون فشا نیارید
مشکل شراکت بود که جدا شدیم .
اطلاعات هم دست همونا هست من وقتی میگم اونجا نیستم دیگه باید من پاسخ گو باشم اخه ؟![]()
آقای نارس سرور تا اونجایی که من اطلاع دارم دوستاتون بلد نبودند هارد رو حذف کنن و به شما گفتند که نتیجه اش این شد شما تمام اطلاعات ما رو بپرونی. این به کی ربط داره؟؟
ثانیا قضیه شما اون شب گفتید داره درست می شه اما بعدش نه درست کردید نه جواب تلفن رو دادید. دوستتون هم که گوشی رو خاموش کرد و دیگه جواب نداد. و تا صبح ساعت 12 سیسم من Down بود. شما می زنی خراب می کنی بالا نمی یاد به کی ربط داره؟
دوستتون هم که می گفت من روشن می کنم اما روشن نمی شه، نمی دونم چی کار کنم. انگار تحصیلاتش سیکل بوده فقط بلد بود کلیک کنه تا سرور روشن شه. اگه هم نشد دیگه نمی شد کاریش کرد. فردا هم دید نمی تونه روشن کنه زد کل هارد ها رو خذف کرد. بعد به من دروغ می گه که من این کار رو نکردم. این یعنی کار کثیف. یعنی دروغگوی کثیف. بعدشم پولم رو که خواستم به من می که پس نمی دم. این یعنی ***ی. یعنی حرام خواری. که دور هم جمع شدید دارید می کند.
در هر صورت مشکل هر چی بود و شما جدا شدید مسئله اینه که اصلا نمی شه به شما اعتماد کرد. چون سواد فنی کافی برای انجام یک کار رو ندارید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)