یه سوال داشتم و اینه که چطور طی 5 ماه اخیر حتی یک ابیوز برای کپی رایت فایل هام نمیاد, در حالی که حداقل روزی 2-3 تا فایل تو سرورهای کمکی به خاطر کپی رایت پاک میشن
کارتون حرف نداره ولی فلسفه ی این ابیوز نیامدن چیه ؟
یه سوال داشتم و اینه که چطور طی 5 ماه اخیر حتی یک ابیوز برای کپی رایت فایل هام نمیاد, در حالی که حداقل روزی 2-3 تا فایل تو سرورهای کمکی به خاطر کپی رایت پاک میشن
کارتون حرف نداره ولی فلسفه ی این ابیوز نیامدن چیه ؟
سلام
یه نکته که شاید برای دوستانی که قصد خرید دارن رو به نظرم رسید که اینجا عنوان کنم
نوین وی پی اس اصلاً پشتیبانی نمیکنه !!! چرا؟ چون واقعاً سرورهاشون اینقدر عالی و بدون مشکل هست که اصلاً نیازی به پشتیبانی نیست
حتی دوبار ، که هر دوبارش مشکل از طرف خودم بود مزاحمشون شدم خیلی حرفه ائی و مودبانه جواب دادن و راهنمائی کردن
تا به اینجای کار میشه گفت بی نظیرن و بهتر بگم کم نظیرن
امیدوارم به همین شکل ادامه بدن ، و هر روز موفق تر باشن
واقعاً مرسی
سلام
دیروز سرور مجازی من تحویل داده شد
از هر نظر عالی
امیدوارم روند کار خوبشون ادامه دار باشه
سلام
خوشحالم راضی هستید
این روز ها به شدت مشکلات اینترنت گریبانگیرمون شده و به علت ترافیک کاری و تکمیل ظرفیت همه سرورها ، شرمنده کم به تاپیک فروش سر میزدیم و سعی در پشتیبانی مشترکین حال حاضرمون داشتیم و داریم
به زودی سرور جدیدی به ناوگان سرورهای هلندی اضافه میشه از برند HP DL120 G7
در مورد وضعیت سرویس ها اعلام کنم با توجه به پر و خالی شدن سرورها ، نمیشه گفت به طور قطعی که جا پره یا خالیه حتما با واحد فروش هماهنگ کنید یا استعلام بگیرید sales@novinvps.net
دوستان از این پلن فقط 5 عدد باقی مونده
سلام
اگه میشه به یاهو مراجعه کنید
ممنون
(شرمنده اینجا پست دادم)
برای خرید مزاحم میشم
سلام بنده هم یک عدد سرور مجازی هلند از نوین وی پی اس تهیه کردم و واقعا عالی بود از نظر سرعت هارد و سرعت پورت نسبت به لینک های اروپایی .
از برخورد و رفتارشون هم راضی هستم .
کارشون رو تایید میکنم ، کیفیت سرویسشون در حد بالایی هست .
ocaryx [at] gmail [dot] com
یه سرور مجازی از هلند گرفتم ازشون
کیفیت پورت حرف نداره.پایداری کامل و در عین حال کیفیت خوب.
هارد و سخت افزار خوبی رو برای این کار استفاده میکنن
از نظر مشتری مداری هم صادقانه بگم خوب هستن , امروز یکم سرشون شلوغ بود ولی بازم رفتار و زمان جواب دادن به تیکت هاشون مناسب بود.
فکر نمیکنم نیاز باشه بگم " تایید میشن "
امیدوارم هم ایشون و هم تمام فروشنده هر جا که هستن تو کارشون موفق باشن
ویرایش توسط sina sina : October 26th, 2012 در ساعت 23:43 دلیل: اطلاعات بیشتر
سلام
شرمنده با تاخیر به انجمن سر میزنیم ترافیک کاریمون اجازه نمیده .
خوشحالم راضی هستید
خبر خوب برای اون دسته از مشترکینی که منتظر سرورهای هلند بودند و با توجه به پر بودن ظرفیت سرورهای هلندمون
سرور جدید بالاخره اماده شد همراه با RAID سخت افزاری که افزایش سرعت خوبی میتونه روی سرویس مشترکین به ارمغان بیاره
به مشخصات:
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)