این ای پی هست که داخل سایتشون زدن
37.220.22.188
This account has been suspended.
جالبش اینجاست که همین الان سایتش را خودش ادیت کرد و داخل زد ساسپند
این ای پی هست که داخل سایتشون زدن
37.220.22.188
This account has been suspended.
جالبش اینجاست که همین الان سایتش را خودش ادیت کرد و داخل زد ساسپند
ویرایش توسط amirizadi : July 25th, 2012 در ساعت 16:05
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
لطفا ایدی ایشون رو بذارید ما هم قصد خرید داریم![]()
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
توی پیج قبلی اینو دوستان گفته بودن بعدش مگر شما کار خلافی کردین مثل همه سرویس دهندها یک ویپیاس فورختید به یک مشتری شما که خبر ندارید این مشتری یا مشتری دیگه چه کاره هست شما هزینه سرورتون گرفتدی و سرور دادین و تا زمانی که با سورتون خلافی نکرده باشن برای شما جای نگرانی نیست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اقا این پاش برسه به کرج کلاهبرداری کنه قول میدم دو هفته ای کت بسته پای میز محاکمه باشه .
دوستانی که همدان هستن یک پرونده برای این بی شرم تشکیل بدن مدارک هم ببرن تعداد شکات که بره بالا پرونده فوریتی میشه کلا یه پرونده قطور داره احتمالا سابقه دار هم باشه پیشینش هم میاد بیرون کارش دیگه تمومه قول میدم میره تو اخبار .
بهتر یک تاپیک تشکیل بدیم و از همه ی افرادی که مال باختن تو اینترنت بخایم که بیان و اطلاعات رو یک جا بزارن و با هم این اطلاعات رو بفرستیم برای پلیس اگر کسی هم در بخش جرائم رایانه ای آشنا داشته باشه که چه بهتر
ببین امکان نداره به هر حال از کارت عابر یه نفر میخواد پرداخت کنه از اونجا میشه اطلاعاتش رو بیرون کشید.
به هر حال در اون حد هم شاید نباشه که بتونه تغییر هویت بده
به نظر من این شخص یک روان پریش هست که با خانوادش مشکل داشته و زده به سیم آخر . از بهم ریختن و آبرو ریزی خانواده و نزدیکاش هم هیچ ابایی نداره . یکی از دوستان نوشته بودند که مادر ایشون میگند حتی پسری با این نام ندارند ! نهایتا پیگیری هم بکنید و بگیریدش پولتون رو بک میده و شما هیچ کاری هم نمی تونید بکنید. این تاپیک رو از اول تا الان الکی دارید کش میدید ! چون به نظر من کسی که میخواد کاری انجام بده الکی های و هوی را نمیندازه. استارتر عزیز جسارت نباشه داداش من. ولی شما به جای نشستن پای وب هاستینگ برو دنبال کاراش ! رفتی کلانتری. باقیش رو هم بگیر آخر که تمام شد بیا بگو چی شد ! ملت الکی میان هی تاپیک رو کش و قوص میدن به خدا !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)