سلام
پهناباند سرویس ها نامحدود نیست؟
کیمسوفی که نامحدود بود!!!![]()
سلام
پهناباند سرویس ها نامحدود نیست؟
کیمسوفی که نامحدود بود!!!![]()
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
سلام
چنانچه خرید از
kimsufi.com
صورت پذیرد به صورت نامحدود در اختیار شما قرار خواد گرفت
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ایا سرورها وارز هستند؟
سرویس وارز نمیباشد
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام در سفارش های جدید کلیه سرویس ها به صورت نامحدود ارئه میشوند
سلام در سفارش های جدید کلیه سرویس ها به صورت نامحدود ارئه میشوند
موجودی 4 عدد
Kimsufi 24G
CPU : Intel Core i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
Ram : 24 GB
HHD : 2TB
Network Connection: 100Mbps
Monthly traffic:unlimited
Ip : 1
امروز 111هزار تومان
اماده تحویل
سلام . میخواستم بدونم این دیتا سنتر ها وارز ساپورت هستن یا نه؟
سلام وارز نمیباشد
و تا زمانی که شکایت نداشته باشید با شما هیچ کاری ندارند
ویرایش توسط rezahd : August 19th, 2012 در ساعت 16:19
کلیه سفارشها از این به بعد از سایت Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois !
خریداری مشوند و ovh.com
و همه پهنای باند نامحدود دارند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)