تک پرداخت
پی لاین
جی پال
سلام
واقعا سایت هایی هستند که محدودیت سن قانونی ندارند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
ویرایش توسط hoka : June 3rd, 2013 در ساعت 22:36
پارس پال هم مدارک میخواد. تا ارائه نکنی حتی نمیزاره وارد پنل بشی!
من زرین پال و پی لاین و پارس پال تایید شده دارم. (صرفا برای تست!)
برام عجیبه که تبادلات مالی آنلاین چقدر ساده و بی اعتبار شده تو ایران، زرین پال کار خیلی قشنگی کرد و در حال حاضر رقبای خوب و قدری داره...
اما تبادلات مالی بدون سن قانونی و بدون مدارک شناسایی؟
بانک ها چه جوری بهشون درگاه میدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
ببخشیدا ولی بعضی موقع ها شما به سوالاتی پاسخ میدید که هیچ ربطی به زرین پال نداره ...وقتی اسم درگاه دیگه ای آورده میشه به نظرم باید اجازه بدید خودشون پاسخ بدن و یا کسایی پاسخ بدن که خودشون تو این رقابت نیستن ...قبلا هم شاهد این بودم که شما وارد بحثی شدید که بهتون ربطی نداشته و در آخر جنجال به پا شده ...
جنجال رو دوستانی بوجود ميارن که تو اموری که بهشون ارتباطی نداره دخالت ميکنن.
کاربری سوالی داشته و پاسخ داده شده.
تو اون پاسخ هم نامی از درگاه پرداخت الکترونيک توسط ما برده نشده. الان شما هستيد که داريد نام زرين پال رو مياريد.
فکر ميکنم سعی نکنيم موضوع رو به حاشيه ببريم بهتر باشه. اگر مورد خاصی داريد ميتونيد از طريق پيام خصوصی پيگيری کنيد.
سوال:
جواب:اما تبادلات مالی بدون سن قانونی و بدون مدارک شناسایی؟
بانک ها چه جوری بهشون درگاه میدن؟
مشکل؟معمولا اين درگاه ها با نام يک سايت ديگه و برای آدرس ديگه ای صادر شدن.
البته کاربرانی که از شما تشکر کردن همه مشکل رو شناسائی کرد :دیقبلا هم شاهد این بودم که شما وارد بحثی شدید که بهتون ربطی نداشته و در آخر جنجال به پا شده ...
ویرایش توسط samansystems : June 7th, 2013 در ساعت 08:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)