سلام این مشکل مربوط به 2 شب پیش بود که ارتباط بانک و سایت با تایم اوت مواجه میشد . الان مشکل حل شده .
سلام این مشکل مربوط به 2 شب پیش بود که ارتباط بانک و سایت با تایم اوت مواجه میشد . الان مشکل حل شده .
ما که هر کاری کردیم وقتی ماژول را نصب میکنیم در قسمت مدیریت گزینه تک پرداخت نمیاد!
سیستم خوبی هست اما برای ما اجرا نمیشه!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام دوباره سوال خودم رو می پرسم
برای فروم های انجمن ساز پلاگین پرداخت نمینویسین ؟
واسه من شناسه شبا حساب رو ایراد میگیره ، میگه اشتباه
درصورتی که همین حساب در زرین پال فعال و بخوبی کار میکنه
شماره شبا رو هم بدرستی نوشتم
امیدورام همه مشکلات این سایت خدماتی برطرف بشه
موفق باشید
همه چی عالی
فقط باز یک نکته که اگر بتونید حل کنید میشه20
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
انجام شد . فاکتور تا زمانی که پرداخت انجام نشه بسته نمیشه .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
WHMCS نیست
کدی هست که خودتون نمونش رو دادید و بنده ویرایشش کردم . همین
paymentID
merchantID
invoiceNumber
amount
به دقت درون
قرار گرفتهکد:$soapclient = new nusoap_client('https://takpardakht.com/ws/ws.php?wsdl','wsdl'); $soap***** = $soapclient->get*****() ; $verifyResult = $soap*****->verify($paymentID, $merchantID, $invoiceNumber, $amount);
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)