نه خیر دوست عزیز من خودشون نیستم اگر خواستید عکس از سرورها خودم میزارم که بارو کنید بنده 2 سال شاید بیشتر مشتری اقای ابیلی نژاد هستم و 7سرور +....
من جاهای دیگه هم دارم شاید همین های که در این سایت میگند 24 ساعت یا فلان فلان ولی 10 ساعت هستند 24 ساعت سرور مشکل داره+افت سرعتی که خودشونم نمیدونند چی هست((خواستید عکس از صحبت کردند این افزاد+پول های که از ما خوردند به صورت عکس هم پیدا میکنم و نشون هم میدیم))
بنده هم الان تیکت زدم شاید چند هفته منتظر هستم تا سرشون خلوت بشه و برای من انجام بدند ولی در این چند سال انقدر راضی بودم که 2 ماه باشه میمونم چون یک سرور میگیرم دیگه خیالم راحت راحت هست نه قطع میشه نه افت سرعت داره و نه ...
این مشکل پشتیبانی هم اگر خدا بخواد درست میشه چون یکی دو ماه هست (( ولی باز تماس بگیرید مشکل حل میکنند))
در کل من خودشون نیستم دوست نزدیک نزدیک هم نیستم مشتری چند ساله هستم![]()
دوست عزیز بنده سه ماه هست که از درامد های جانبی که دارم برای تمدید سرور های حامی هاست استفاده میکنم
کاربر هایی داریم که با وجود اینکه 4 ماه هست که پرداخت نکردن همکاران من وقت نکردن که حتی سرویس هاشون رو معلق کنن !
مشکلات ارزی هم به این مسئله دامن زده و باعث شده که من در سه ماه اخیر بیش از 7 میلیون تومن ضرر کنم !
بنده به هیچ وجه نیاز به پول این کار ندارم و تنها دلیلی که تمام وقتم رو برای این کار گذاشتم تعهدی هست که نسبت به مشتری دارم
پس نگید که با اکانت دیگه اومدم از خودم تعریف کنم !
تمام تلاش بنده این هست که مشکلات فعلی حامی هاست برطرف بشه !
باور کنید بیشترین فشار و بیشترین ناراحتی از وضعیت فعلی رو بنده دارم متحمل میشم چون هم تعدادی از کاربران رو از دست میدیم و بنده هم سرمایم رو دارم از دست میدم
طبق برنامه هایی که داریم انشاا... ظرف 48 ساعت آینده مشکلات برطرف خواهد شد
موفق و پیروز باشید
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
مشکلاتی در بخش پشتیبانی وجود دارد که در حال برطرف کردن آنها هستیم
متاسفانه همکاران به بعضی مسائل آشنایی و یا دسترسی نداشتن و عدم حضور بنده کمی شرایط رو سخت کرده بود
انشاا... بزودی مشکل برطرف خواهد شد
از شما هم بابت مشکلی که براتون پیش آمده عذر خواهی میکنم و خواهش میکنم اگر براتون مقدور هست شماره تماستون رو برام پیام خصوصی کنید تا در این زمینه با هم گفتگویی داشته باشیم
سرعت ، کیفیت سرویس دهی ها خوبه ، اما خودتی و خودت حد اقل توی این مدت فعلی مشکلی پیش بیاد کارت با کرام الکاتبین خواهد بود ... با این شرایط اگه مهم نیست برات سرویس ها کیفیتی خوبی دارند و از انصاف نگزریم بهتر از جاهای دیگه لاقل برای بنده بوده اما گلی بیخار نیست![]()
مشکلی پیش بیاد خیلی طول میدن تا حلش کنن منم قبول دارم که پشتیبانی این گروه صفره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)