سلام
خدمت شما
این ها الان پینگ نداره :
184.154.6.186
184.154.6.179
184.154.6.165
البته بدون v-*/p-*/n-*/ در دسترس نیست و با v-*/p-*/n-*/ ای پی ها در دسترس است
موفق باشید
سلام
خدمت شما
این ها الان پینگ نداره :
184.154.6.186
184.154.6.179
184.154.6.165
البته بدون v-*/p-*/n-*/ در دسترس نیست و با v-*/p-*/n-*/ ای پی ها در دسترس است
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
رحمان جان سرور وی پی ان روی همین سروره؟ اگه اینجوریه یعنی دقیقا اتفاقی که من می گم افتاده. چند دقیقه بعد دسترسی به کنسول و سرور وی پی ان رو هم از دست می دی
خوب این ای پی را مجدد دوستان تست کنن :
184.154.6.165
الان باید پینگ بده
سرورمجازی که مربوط به این ای پی بود ریست کردم و الان پینگ میده
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
سلامرحمان جان سرور وی پی ان روی همین سروره؟ اگه اینجوریه یعنی دقیقا اتفاقی که من می گم افتاده. چند دقیقه بعد دسترسی به کنسول و سرور وی پی ان رو هم از دست می دی
بله این وی پی ان ها روی همون سرور ایجاد شده
ولی وین باکس از همون اول وصل بوده و قطع نشده
حتی بعد از کانکت شدن به اکانت وی پی ان وی کلاینت هم در دسترس هست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
پینگ داشت.خوب این ای پی را مجدد دوستان تست کنن :
184.154.6.165
الان باید پینگ بده
سرورمجازی که مربوط به این ای پی بود ریست کردم و الان پینگ میده
اون قبلی ها همه تایم اوت بودن .
----
این آی پی که میگید با وی پی ان پینگ داره ، از این سایت امتحان کردم نداشت :
184.154.6.186
--- 184.154.6.186 ping statistics ---
packets transmitted 10 received 0 packet loss 100 % time 8999 ms
Online Ping, Traceroute, DNS lookup, WHOIS, Port check, Reverse lookup, ***** checker, Mail relaying, Bandwidth meter, Network calculator, Network mask calculator, Country by IP, Unit converter
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
به نظرم شما یک بار دیگه سرور رو ریستارت کنید ، و طبق گفته آقای اسکندری ، همه سرورهای میکروتیک رو خاموش کنید ، ببینید این مشکل بازم پیش میاد ؟
بدون ریست خودکار بعد از 2 ساعت و 6 دقیقه همه چیز درست شدUP again at 05/11/2011 11:22:58PM, after 2h 6m of downtime
astro.alireza , عزیز پیامتون را پاسخ دادم
موفق باشی
سلام امکان دار یک سرورمجازی داخل سرور اصلی خراب کاری کرده بشترین احتمال این که mikrotik باشه و hotspot من این مشکل داشتم حل شد
البته احتمال این که ایپی شما در سرور دیگر اد شده باشه یا بر عکس هم هست
ویرایش توسط WorldData.IR : November 6th, 2011 در ساعت 12:44
سلام
خوب اول اینکه kvm منتفی هست :
دوم اینکه , جناب اسکندری هم به نتیجه ای نرسیدنi do not believe singlehop offers kvm, only root access via ssh. Can he make the changes there?
Perhaps there is a simple bios setting to change or something? I don't see why he needs kvm besides bios. The singlehop techs can do whatever he wants them to do.
نظریه ای جدید , کسی نداره ؟؟
اکثر سرورهای میکروتیک را هم بررسی کردم مشکل خاصی نداشتن
رحمان جان یه پیشنهاد ...
شما که تا الان این همه هزینه کردی و ضرر کروی و نتیجه نداشت.
برای انتقال یک پیشنهاد داریم.
مثلا اگر 20 تا سرور مجازی داری ... هر 48 ساعت یا 72 ساعت 4تا 4 تا ...یا مثلا 5 تا 5تا ترنسفر کن ببین نتیجه چی میشه...
توی این انتقال متوجه میشی (اگر مشکل از سرورهای مجازی باشه) کدم مورد هست...
اگر کمکی بر میاد هستیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)