-
June 17th, 2012, 06:59
پاسخ : دانلود رایگان VMware VCenter 5 به همراه سریال برنامه برای ESXI & ESX 5
هیچ کدوم از لینک ها کار نمیکنند مخصوصا به لینک مستقیم با فرمت ایزو نیاز داشتم متشکر میشم پیگیری کنید
-
-
June 17th, 2012 06:59
# ADS
-
June 17th, 2012, 10:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi و فیلم اموزش نصب VMware vCenter Server 5 installation در تاپیک فوق بصورت همیشگی
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi
پی نوشت
بدیل اینکه تاپیکهای زیادی باز شده و ممکنه در سرچ عزیزان به اون تاپکیها برسند و با لینک سالمی مواجه نشن در کلیه لینکهای تاپیکهای زیل در اخرین پست ارسال شده در زمانی که پست فوق معرفی شده لینک ثابت و همیشگی ویی سنتر اعلام کردم که لینک در دسترس باشه برای همه عزیزان

نوشته اصلی توسط
farjami
هیچ کدوم از لینک ها کار نمیکنند مخصوصا به لینک مستقیم با فرمت ایزو نیاز داشتم متشکر میشم پیگیری کنید
پست صفحه قبل خوندین من توی 18 تا تاپیک که در این مورد بود توی اخرین پیجشون امدم برای کسانی مثل شما پست زدم و بصورت لینک مستقیم گزاشتکم اخر هم پستها نخوندین مگید کار نمکنه لینکها
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2012, 10:04
لینک ها کار نمی کنه
-
-
June 26th, 2012, 14:30
عضو دائم
یک پست بالاتر بخونید واقعا اینقدر سخته تعجب میکنم یک پست بالاتر بخوندی لینک سالم گیرتون میاد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 26th, 2012, 14:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shamimi
لینک ها کار نمی کنه

لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi و فیلم اموزش نصب VMware vCenter Server 5 installation در تاپیک فوق بصورت همیشگی
لینک مستقیم دانلود VMware VCenter نسخه 4 و 5 به همراه سریال جهت نسخه 4 و 5 esx/esxi
پی نوشت
بدیل اینکه تاپیکهای زیادی باز شده و ممکنه در سرچ عزیزان به اون تاپکیها برسند و با لینک سالمی مواجه نشن در کلیه لینکهای تاپیکهای زیل در اخرین پست ارسال شده در زمانی که پست فوق معرفی شده لینک ثابت و همیشگی ویی سنتر اعلام کردم که لینک در دسترس باشه برای همه عزیزان
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2012, 14:38
من پست اول و دیدم ممنون دوست من
-
-
July 29th, 2012, 13:05
سلام
لینک های مشکل پیدا کردن.
اگر امکان داره اصلاح کنید
خیلی نیاز دارم. لطفا . . .
ممنون
-
-
July 29th, 2012, 13:13
سلام 1 ورژن بالا تر هم امده
755626 به راحتی میشه دانلود کرد
-
-
August 4th, 2012, 10:12
سلام دوستان من وقتی ESXi 5 U1 یا همون hypervsor رو نصب دارم می کنم اول نصب error میده متنش اینه :
Fatal error 6: buffer too small
منظورم هنگام نصب ESXi هستش ها !
مشخصات سرور من اینه:
یک سرور Blade
16 گیگ رم داره
دوتا CPU داره 8 core
آقا بنظرتون مشکل چیه کلافه شدم من !!!
-
-
August 4th, 2012, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ariyanna
سلام دوستان من وقتی ESXi 5 U1 یا همون hypervsor رو نصب دارم می کنم اول نصب error میده متنش اینه :
Fatal error 6: buffer too small
منظورم هنگام نصب ESXi هستش ها !
مشخصات سرور من اینه:
یک سرور Blade
16 گیگ رم داره
دوتا CPU داره 8 core
آقا بنظرتون مشکل چیه کلافه شدم من !!!
درود
اگر امکانش را دارید یک تصویر قرار دهید از ارور!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-