ساپورت رو خودتون نوشتید ؟
ساپورت رو خودتون نوشتید ؟
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
مطمئن هستم که ننوشتید
Live Help هست !
بنده یه زمانی کارم کرک کردن اسکریپت و ... بود ولی سره یه سری مسائل اعتقادی گذاشتم کنار !
کاری ندارم شما نوشتید یا نه ! ولی ...
به هر حال موفق باشی
از خنده روده بر شدم!!!!!!!!!
آخه iq یه نگاه به کدش مینداختی و بعد این حرفا میزدی
فهمیدم هیچی سواد نداری.
اینم یه نمونه از کدش هست :
کد:<? error_reporting(E_ALL); session_start(); ob_start( 'ob_gzhandler' ); include('../../config/index.php'); include('../../function/main.php'); include('../../class/db/index.php'); $my_out=''; $post_baseid=urldecode(@$_POST['baseid']); $my_sql_1 = $class_db->sql_query("SELECT * FROM `".dbperfix."livesupport` where `baseid`='".$class_db->escape($post_baseid)."' AND `userread`='0' ORDER BY `b_1` ASC "); while( $my_sql_1_r = $class_db->sql_fetchrow( $my_sql_1 )){ $class_db->sql_query("UPDATE `".dbperfix."livesupport` SET `userread`='1' WHERE `b_1`='".( int )$my_sql_1_r['b_1'] ."' "); $my_out .='print_new_livesupport("'.$post_baseid.'" , "'.nl2space($class_db->undo_escape($my_sql_1_r['note'])).'"); '; } if (! empty($my_out ) ) { print nl2space(''.$my_out.' ;#endofmyscript' ); } ob_end_flush(); ?>
اگه کد سایت گذاشتم کپی شما بود چی ؟ نمی گم بری لواشک بفروشی ولی ادب یاد بگیر
توهین نکن عزیز !
اقايون چرا اينجا دعوا ميكنيد وقتي محسن خان ميگه خودم نوشتم خب نوشته
بيشتر مشتري هاش هم راضي هستن
ديگه چرا شما مياي كارش رو خراب ميكني
مدير عزيز لطفا رسيدگي كن بحث داره عوض ميشه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
عزیز جان بزار
من که ۱۰۰٪ مطمئن هستم خودم نوشتم مگه میترسم؟
من که خیلی واضح گفتم بزار.
از قدیم گفتن : طلا که پاکه چه منتش به خاکه! ( فکر کنم درست نوشته باشم. اگه اشتباه بود دوستان تصحیحش کنند)
اینم کلاس اصلیش!
کد:<?php class livesupport { function add( $note,$userread,$adminid,$adminread , $baseid , $main ) { global $class_db; $class_db->sql_query("INSERT INTO `".dbperfix."livesupport` (`note`, `baseid`, `date`, `userread`, `adminid`, `adminread`, `main`) VALUES('".$class_db->escape( $note )."' , '".$class_db->escape( $baseid )."' , '".time()."' , '".(int)$userread."' , '".(int)$adminid."' , '".(int)$adminread."', '".(int)$main."')") ; } function remove_by_baseid( $baseid ) { global $class_db; $class_db->sql_query("DELETE FROM `".dbperfix."livesupport` WHERE `baseid`='".$class_db->escape( $baseid ) ."' "); } function remove_by_time( ) { global $class_db; $class_db->sql_query("DELETE FROM `".dbperfix."livesupport` WHERE `date` < ".( time() - ( 3600 * 24 * 7 ) )." "); } } ?>
ok شما نوشتید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)