-
July 24th, 2011, 18:49
پاسخ : درخواست iso میکروتیک نسخه 4 یا 5
دروود
سرویس های بدون استفاده را غیر فعال نمایید ،مانند wireless ,....
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2011 18:49
# ADS
-
July 24th, 2011, 18:54

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
سرویس های بدون استفاده را غیر فعال نمایید ،مانند wireless ,....
من فقط ازش دارم به عنوان روتر داخل شبکه اداری استفاده میکنم.اما دهن سرور سرویس کرده.
-
-
July 24th, 2011, 19:00
دروود
درسته!در پی جست و جویی من نیز دریافتم که بسیار کاربران با سری 5 دشواری هایی دارند و بهترین راه نیز تماس با پشتیبانی و یا به روز رسانی می باشد.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
-
July 25th, 2011, 00:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
درسته!در پی جست و جویی من نیز دریافتم که بسیار کاربران با سری 5 دشواری هایی دارند و بهترین راه نیز تماس با پشتیبانی و یا به روز رسانی می باشد.
سعید جان از اونجای که هر گردی گردو نیست و هر نسخه 5 هم نسخه 5 بدرد بخور ی نیست اگر بیشتر جستوجو کنید میبنید که کثرا از 2 یا 3 تا ایمج که توی نت پخش شده و توی این تاپیک هم معرفی شده دارن استفاده میکنند که این دشواریهای که میفرماید بخطار این هست یکسریشون مشکل لود بسیار بالا دارند که هرچی کوور و فرکانس بهش بدی همش بارت پر میکنه یکسری هم بدون اینکه حتی کاربر بهشون وصل باشن بصورت ناخواسته از یکسری پورتها شروع به اسپم میکنند جتی بدون اینکه یوزر بهشون وصل باشه
این عکس بنید متوجه میشید که هیچ مشکلی نداشته لود سرروها در عکس مشخص هست این توسط یکی از همکارن کرک شده به این صورت که نسخه اورجینال بوده و دور زده شده میبنید که همه جیز بصورت نرمال هستش و کاملا اپدیت شده و تقریبا یمهش کگفت مثل نسخه اورجینال میباشد و این مشکلاتی که دوستان دارند از نسخه 5 نیست بلکه از اون ایزو و یا تملت اماده هست که دارند استفاده میکنند

موفق باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
July 25th, 2011, 00:25

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سعید جان از اونجای که هر گردی گردو نیست و هر نسخه 5 هم نسخه 5 بدرد بخور ی نیست اگر بیشتر جستوجو کنید میبنید که کثرا از 2 یا 3 تا ایمج که توی نت پخش شده و توی این تاپیک هم معرفی شده دارن استفاده میکنند که این دشواریهای که میفرماید بخطار این هست یکسریشون مشکل لود بسیار بالا دارند که هرچی کوور و فرکانس بهش بدی همش بارت پر میکنه یکسری هم بدون اینکه حتی کاربر بهشون وصل باشن بصورت ناخواسته از یکسری پورتها شروع به اسپم میکنند جتی بدون اینکه یوزر بهشون وصل باشه
این عکس بنید متوجه میشید که هیچ مشکلی نداشته لود سرروها در عکس مشخص هست این توسط یکی از همکارن کرک شده به این صورت که نسخه اورجینال بوده و دور زده شده میبنید که همه جیز بصورت نرمال هستش و کاملا اپدیت شده و تقریبا یمهش کگفت مثل نسخه اورجینال میباشد و این مشکلاتی که دوستان دارند از نسخه 5 نیست بلکه از اون ایزو و یا تملت اماده هست که دارند استفاده میکنند
موفق باشید
خوب قرار بده ما هم استفاده کنیم
-
-
July 25th, 2011, 00:47

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
موفق باشید
با دروود و سپاس از راهنمایی های شما
باید بگویم که من پس از غیر کاربردی کردن سرویس های بدون استفاده،مصرف پردازنده را به حالت معمولی بازگرداندم..
since 2009
-
-
July 25th, 2011, 00:52
عضو انجمن
بنده بیش از 40 تا میکروتیک از فایل های همین تاپیک ساختم و هیچ کدوم مشکلی ندارند !
-
-
July 25th, 2011, 00:58

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
بنده بیش از 40 تا میکروتیک از فایل های همین تاپیک ساختم و هیچ کدوم مشکلی ندارند !
دقیقا اون که شما قرار دادید هیچ مشکلی نداشت.
من از اون استفاده می کنم ولی فایروال رو شدید کانفیگ کردم باشه هم ارسال نمی شه استفاده از مشخصات سخت افزاری هیچ مشکلی من نداشتم
-
-
July 25th, 2011, 01:11
دروود
من نه تنها نسخه ای که جناب مسعود گرامی قرار دادند،بلکه چندین نسخه دیگر را آزمودم و بیشتر آنها از این چند مورد را داشتند..
since 2009
-
-
July 25th, 2011, 04:13
عضو دائم
یه بار دیگه هم گفتم
فقط و فقط سرویس kvm رو پاک کنید مشکل حل میشه یا آپگرید کنید به 5.5 و فقط سرویس های مورد نظر تون رو نصب کنید
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها ازrn4j1m1 به دلیل پست مفید