-
March 18th, 2011, 19:12
پاسخ : قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ
کیفیت خوبه ولی قیمتش بالاست
برو قیمتهای میهن هاست رو با بچه های اینجا مقایسه کن !
من یه بار ده سال پیش ازشون خرید کردم برای هفت پشتم بسه.
همین بچه های اینجا اگه بخواهند میتونند کمر این هاستینگها رو بشکنند. ( فقط رابطه سازمانهای دولتی نیستش ) اگر تمامی شرکتهای خصوصی رو جذب کنیم میتونیم کمر اینها رو خورد کنیم
مگه کی اند؟ چرا همیشه خودتون رو محدود میکنید ؟ چرا باید خود بچه ها رو دست کم بگیریم.
ماشالا اینجا بچه های سرشناسی هم داریم . اقای حشمتی که نیازی به تعریف نداره. aria و.... خیلیها هستند اینجا که از اونها سرتر هستند.
حالا اسم نمیارم که در حق کسی اجحافی نشه ولی خدایی نمیتونیم بگیم کسی در ایران بزرگ هست چون بزرگ معنایی نداره.
به نظرم فقط همدلی نیاز داره که فعلا من کسی رو ندیدم به غیر از این چند عزیز اعلام امادگی کرده باشند .
اون نظر سنجی رو اشمب بزارید تکلیف رو یک سره کنیم ببینیم چکار باید کرد.
-
تعداد تشکر ها از maroofi به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2011 19:12
# ADS
-
March 18th, 2011, 19:22

نوشته اصلی توسط
khomar
کیفیت خوبه ولی قیمتش بالاست
برو قیمتهای میهن هاست رو با بچه های اینجا مقایسه کن !
من یه بار ده سال پیش ازشون خرید کردم برای هفت پشتم بسه.
همین بچه های اینجا اگه بخواهند میتونند کمر این هاستینگها رو بشکنند. ( فقط رابطه سازمانهای دولتی نیستش ) اگر تمامی شرکتهای خصوصی رو جذب کنیم میتونیم کمر اینها رو خورد کنیم
مگه کی اند؟ چرا همیشه خودتون رو محدود میکنید ؟ چرا باید خود بچه ها رو دست کم بگیریم.
ماشالا اینجا بچه های سرشناسی هم داریم . اقای حشمتی که نیازی به تعریف نداره. aria و.... خیلیها هستند اینجا که از اونها سرتر هستند.
حالا اسم نمیارم که در حق کسی اجحافی نشه ولی خدایی نمیتونیم بگیم کسی در ایران بزرگ هست چون بزرگ معنایی نداره.
به نظرم فقط همدلی نیاز داره که فعلا من کسی رو ندیدم به غیر از این چند عزیز اعلام امادگی کرده باشند .
اون نظر سنجی رو اشمب بزارید تکلیف رو یک سره کنیم ببینیم چکار باید کرد.
بله ما نباید خود را کم فرض کنیم ولی اینها اکثر بازار دولتی و... ما را گرفته اند ! + من این را گفتم که آن ها نیز باید از این موضوع مطلع شوند !
در مورد نظرسنجی هم باید بگویم که نظرسنجی توسط Znhost بالای این موضوع قرار گرفته است.
-
-
March 18th, 2011, 19:34
باریک ! بزن دست قشنگه رو !
-
-
March 18th, 2011, 19:45
شرکتهایی مثل ایران هاست و غیره به اندازه کافی قیمتشون بالا هست نیازی به بالا بردن ندارن ما ها که قیمت هامون پایینه و داریم بازار رو خراب می کنیم باید قیمت ها رو ببریم بالا. نه به اندازه ایران هاست چون اگه به اندازه اونها باشه میرن از اونا میگیرن باید یه تفاوت معقول داشته باشه که مشتری بیاد سمت ما.
بحث رو خیلی دارید کش میدید که چند نفر رو همه انتخاب کنن که بیان بازار رو بسنجن و قیمت گذاری کنن و اون بشه قیمت مینیمم کسی از اون پایین تر نداه حالا دوست داره بالاتر بده مشکلی نیست. یکی از دوستان می گفت مگه همه از یه جا سرور میگیرم معقوله یکی میبینه سرور بهتری داره قیمت بالاتری میده ولی کسی از اون قیمت پایین تر عرضه نکنه.
-
-
March 18th, 2011, 19:56
مشکل اینجاست که نمیتونیم قیمتها رو برابر کنیم
من سه بار میشه که یانو توضیح دادم
همگی قیمت رو بالا بیاریم و به یه حدی برسونیم که زیر اون قیمت ندیم.
فرض مثل شما هاست میخری ماهی 4 دلار میفروشی ده دلار
بقیه میخرن 5 دلار میفروشند 11 دلار من میگم بیشتر کنیم و بفروشیم ماهی 15 دلار و این 15 دلار هم به نفع شماست هم به نفع بقیه ( فرض مثال )
اگر این روش انجام بشود بی شک تمام مشکلات حل و فصل خواهد شد
در ضمن من مخالف صحبت شما هستم .
ایران هاست و غیره ( حالا نیخواستم اسم بیارم ) ولی خدایی جز یک دفتر چیزی ندارند . همه منه که به دیتاسنتر دسترسی نداریم. یک کالایی رو میفروشیم که خودمون نمیبینمش . ( کدوم یک از بچه های اینجا دیتاسنتر دیدن ؟ ) پس نمیشه که بگیم فلانی بهتره و اون یکی خیلی بهتره همه وضعیت مشابهی دارند و این وسط واسطه هستند.
امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید
موفق باشید
-
-
March 18th, 2011, 20:02
همچین شما تاپیک زدی انگار بازار هاستینگ رو این سایت می چرخونه!!!!!!
دقت داشته باشید، این انحمن، یک انحمن برای تبادل اطلاعات در زمینه مباحث هاستینگ و (که ما چیزی در این مورد ندیدم) و در کنار اون فروش سرویس هست، نه کنترل کننده بازار هاستینگ ایران.
چندین نفری اینجا مشغول فروش سرویس هاشون هستند و بس.
-
تعداد تشکر ها از 4n0nym0us به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2011, 20:10
قبول دارم اینجا کنترل کننده بازار نیست ولی خیلی از کسانیکه دارن تو این بازار کار می کنند چند شرکت هاستینگ ثبت شده تو این انجمن دارن فعالیت می کنند بماند کسایکه ثبت شده نیستن و یا اصلا دارن تو خونه کار می کنند. پس می تواند روی بازار تاثیر گذار باشه بقیه هم ببینن که ما یه حرکتی کردیم از سود زیاد بدشون نمیاد و اونا هم تغییر میدن
در مورد اینکه چند نفر اینجا دیتا سنتر دیدن و همه واسطه هستیم هم مخالفم من خودم دیتاسنتر دیدم و چند تا از دوستان هم دیدن و دیتاسنتر هستند اصلا.
-
-
March 18th, 2011, 20:35
ایشون اصلا کی هستند ؟
دوست عزیز اینجا یک فروم تخصصی در زمینه هاست و دامین و مسائل مربوطه هستش . چطور تا حالا متوجه نشدی ؟
مقالات زیادی هم نوشته شده و همچین بخشهای اموزشیک ه توسطد وستان اداره میشه .
توصیه میکنم قبل از ارسال پست کمی فکر کنید.
در ضمن کسانی که اینجا فعالیت میکنند از بزگران این عرصه هستند . من که نصف یادگرفته هامو مدیون اینجا هستم و از تمامی کسانی که تا الان کمک کردند ممنون و متشکر هستم
بهتره که شما برید و وقبل از اراسل پست کیم فکر کنید.
موفق باشید
-
-
March 18th, 2011, 21:40
-