با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
من حرفی درباره 5 هزار تومان و نوع سرویس و شک و تردید نزدم. سوال این بود که آیا امکان ادیت کردن پست اول وجود نداره؟
سوء تفاهم نشه، ولی چیزی که شما فرمودید، بهش میگن مغالته و پاسخ سوال من نبود. البته اگر بخواید، میتونید اصلا پاسخ ندید.
به هر حال تشکر میکنم بابت پاسختون، ایشالا که موفق و مؤید باشید
با سلام
نه دوست من ، ما هیچ موقعی نه فرار به جلو می کنیم و نه به قول شما مغالته ! صرفا پاسخ سطر اول شما رو دادیم
این تاپیک در ابتدا پین شده بود و قرار هست با توجه به تعداد صفحات و تمایل برای پین کردن مجدد ، تاپیک جدید ایجاد بشه. و در اون زمان قیمت ها اپدیت خواهد شد
امری بود بنده در خدمتتون هستم
اقا خواهشا یه سرور تست به من بدین هر مشخصاتی و تایدیه بخواین میدم ، از هر جا گرفتم سرویس بعدش یه مشکلی داشت
با سلام
ممنون می شم از طریق تیکت پیگیری بفرمایید
سلام
هزینه تبدیل به ssd چه قدر است؟
با سلام
در هر مورد خاصی و هر پلانی، قیمت ها متفاوت هست و در صفحه خرید امکان انتخاب ssd وجود دارد و قیمت ها نیز آپدیت می باشد
از قسمت مدیریت به بنده گفتند که اطلاع بدم
از دوستانی که طی دیروز سرویس تهیه کردند و به دلیل تعداد بالای سفارشات کمی دیر تحویل داده شده بود عذرخواهی می کنیم.
همه سفارشات با جبران خسارت تحویل داده شدند و امیدوارم این دوستان نیز به این خاطر این تاخیر عذرخواهی ما را پذیرا باشند.
ویرایش توسط hpnn.wm : April 4th, 2020 در ساعت 01:53
سلام
پلن حرفه ای و پلن سفارشی هر کدام با هارد SSD NVMe چقدر در قیمت تغییردارند
ویرایش توسط AINALE : April 3rd, 2020 در ساعت 23:03
با سلام
دوست من ، ممنون می شم منظورتون رو به شکل دقیق تر بفرمایید ، بنده متوجه منظورتون نشدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)