خیلی ممنون
سرور دریافت شد
و از کیفیت و سرعت خوبی برخورداره
درود.
اول از همه بگم که دوستان به تاریخ عضویت بنده توجهی نکنند (با همین نام کاربری توی p30world هم هستم و اونجا ناظر بازنشسته ام و دوستان منو میشناسند).
حقیقتش تنها دلیل ثبت نام من، برای این بود که بیام و از تجربه ام با نیک کلاد برای دوستان بگم.
هفته ی پیش بود که دنبال سرور بودم و از اینجا باهاشون آشنا شدم، یه سرور ازشون خریداری کردم؛ همون روز اول انقدر اذیتشون کردم با این نصب و کانفیگ و ... که خودم شرمنده شدم، ولی انقدر پشتیبانی و برخوردشون (حتی نصف شب :دی) خوب بود که چند روز بعد سرور دوم رو هم درخواست دادم بهشون.
توی این مدت، میتونم بگم از کیفیت سرورها و سرعت پورتشون، قیمت فوق العاده مناسب و پاسخ گویی و پتشیبانیشون کاملا راضی بودم. شدیدا مورد تایید هستند، اونقدر زیاد که همین الان سرور سوم رو هم شاید باورتون نشه، ازشون سفارش دادم و از همین تریبون هم اعلام میکنم که منتظرم تا فعال بشه.
امیدوارم که شرایط همیشه به همین خوبی و همکاریمون ادامه دار باشه.
یک سرویس از ایشون خریداری شد. قبل از خرید با حوصله به سوالات پاسخ دادند و صادقانه راهنمایی کردند...بعد از خرید با همون اخلاق قبل از خرید فورا سرویس و تحویل دادند و باز هم به سوالات با حوصله پاسخ دادند ... بنظرم این ارزشمند هست...کیفیت هنوز سایتی بارگزاری نکردم ... اما انشالله مثل اخلاق و تعهدشون خوب هست...
البته بعد از چند روز و هزینه ۲۵۰ هزارتومانی اخلاقشون تغییر کرد. شاید اون روز خسته بودند و بعدش هم گفتند جبران میکنند..اما دیگه به دل من نچسبید باهاشون کار کنم...قصد تخریب ندارم و قضاوت هم نمیکنم...ولی دوست ندارم با اطلاعات من کسی ترغیب بشه.... موفق باشند....کیفیت کانفیگ و سرور همچنان تست نشد.
سلام
آقا سروراتون با نت اسکن و کرکینگ مشکل دارن ؟
ممنون
چند هفته پیش، یک سرور مجازی NVMe خریداری شد. تا این لحظه، کیفیت بی نظیره. سرعت کارکردن با سرور، پردازش، دانلود و آپلود و... همه عالی. قبلاً از حداقل 8 سرویس دهنده متفاوت سرویس داشتم، اما هیچکدوم کیفیت این سرویس رو نداشته. به نسبت قیمت، کیفیت بسیار بالاست.
امیدوارم کیفیت همینجور باقی بمونه...
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز ، سرور جدید از آلمان با هارد دیسک Ent خریداری شد و موجودی سرور های آلمان با هارد اینترپرایز افزایش داده شد و کاربران عزیز میتونید سفارش بدید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)