یه سوال: پلن های معرفی شده در اینجا دارای هارد ssd هستند؟
خیر ، هارد این سرویس ها ساتا هستش
سرویس های SSD :
https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D...7%D8%B1%D8%AC/
امکان تغییر سیستم عامل توسط خودمون هست یا نه باید برای هر تغییر تیکت بدیم؟
فروش اسکریپت درگاه واسطه عمومی وشخصی جهت دریافت دمو پیام بدید.
آیدی تلگرام : gate_pay
اسکریپت درگاه واسطه عمومی و شخصی
سلام
از دوستان کسی خرید داشته تحویلشون چ مدت طول میکشه
کیفیت سرورشون چطور؟
ویرایش توسط ashki0076 : November 26th, 2017 در ساعت 12:14
بنده اول پلن VHw-3 رو خریدم با ویندوز سرور 2012 که برام نصب کرده بودند. دیدم سرعت سیستم پایینه درخواست تعویض سیستم عامل به ویندوز 7 نسخه 32 بیتی دادم که بجاش واسم ویندوز سرور 2008 نصب کردند. باز هم سرعت سیستم پایین بود. پلن رو ارتقا دادم به VHw-5 و برام ویندوز سرور 2008 روش نصب کردند که بازم سرعت سیستم شدیدا کند بود. درخواست نصب ویندوز 7 نسخه 32 بیتی دادم که نصب شد ولی فایده ای نداشت. سرعت سیستم به حدی افتضاح بود که حتی منوی استارت رو روش کلیک می کردی باید حداقل سی تا چهل ثانیه صبر می کردی تا باز بشه! حتی گرافیک سیستم و رزلوشن و هر کار دیگه ای که بدید کردم ولی سرعت همچنان افتضاح موند. در ضمن خودشون زحمت کشیدن و سرور بنده رو بدون اطلاع قبلی به بهانه انجام کار سنگین بستند! بعد گفتند اشکال از طرف من بوده که خودشون متوجه شدند اشکال از جای دیگه ست چون من به سختی میتونستم با سیستم کار کنم. اصلا نمیشد. نهایتش توی ساعاتی که میشد با سیستم کار کرد چندتا فایل زیپ رو آنزیپ می کردم و دوباره زیپ می کردم. خلاصه من کارم توی دو سه هفته ای که این سرویس رو خریدم فقط شده بود ارسال تیکت و بیان مشکل کندی سیستم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)