اگر انتظار دارید مشکل سیمکشی داخل خونه رو سرویسدهنده بررسی کنه که منطقی نیست خواستتون.
اگر منظورتون این هست که جوابشون بی ربط بوده، باید بدونید حرفشون کاملا صحیح هست. این رو توجه داشته باشید اطلاعات شما یک اطلاعات عمومی هست اما اطلاعات کارشناس پاسخگو اطلاعات تخصصی هست. خیلی از ماها کیفیت درست نمیگیریم چون میخواهیم بر اساس اطلاعات خودمون همه چی رو به راه باشه و علاقهای نداریم به صحبت کارشناس عمل کنیم. (البته من خودم هم قبلا این اشتباه رو انجام دادم تا به این نتیجه رسیدم !)
بهترین و سریعترین راه برای حل مشکلتون این هست که مودم رو برای مدت ۱-۲ روز به ورودی سیم مخابرات (هیچ واسطه ای وصل نباشد و اینکه سیم کشی داخل جدا شده باشد) وصل کنید و وضعیت snr , rate خط را مانیتور کنید. اگر مشکلی پیش نیامد قطعا سیم کشی داخلی شما مشکل دارد. اما اگر وضعیت سر خط هم دچار مشکل شد موضوع را دقیقا به همین شکل برای پشتیبانی سرویس دهنده خودتون بازگو کنید تا مراحل بعدی رو انجام بدن. (ممکنه توی تماسشون از شما خواسته دیگه ای هم داشته باشند) اگر شما اینکارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتی میشه گفت کوتاهی از سرویس دهنده هست که پیگیری ای نمیکند و حق شکایت هم دارید.
- - - Updated - - -
مطمئنید سر خط رو درست دارید توضیح میدید ؟ این درست شدن خراب شدن علت فنی داره و ارتباطی با تغییری در مخابرات ندارهها ! حیفه واقعا اگر درست چک کنید کیفیت خیلی خوبی میتونی دریافت کنید.
ولی اگر واقعا سیم مشکی مخابرات به مودم وصل شده (حتی یک متر سیم هم خودتون وصل نکردید) حتما با مودم دیگه برای اطمینان چند ساعت تست کنید. اگر مشکل پا برجا بود موضوع رو به پشتیبانیتون اطلاع بدید و توضیح بدید که به این شکل تست کردید.
- - - Updated - - -
از ISP خودتون سوال کنید که Rate شما روی دیسلم چند ست شده ؟
درود...منم نت مخابرات دارم با اینترنت ۱ مگابایت
توی چند همین هفته اینترنت سرعتت آمده پایین به زور فایل رو اپلود و دانلود و استریم کنم...
جریان چیه؟
بلاخره 195 جواب مارو دادند
از معاونت مخابرات تماس گرفتند باهام
مشکل کاملا حل کردند
فکر نمیکردم به این خوبی رسیدگی کنند
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
حدودا 10 روزی طول کشید
یک سرویس جدید تهیه کرده بودیم.ولی سرویسی که تحویل داده بودن با سرویس که توی قرار داد ذکر شده بود تفاوت داشت
با پشتیبانی تماس گرفتیم.اعلام کردند نوشتیم تا سرعت فلان
جدیدا یک تا اضافه میکنند که بعد نتونی اعتراض کنی
بنده هم شکابت کردم
برخوردشون خیلی خوب و دوستانه بود
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
snr برای Downstream عدد 25.9 هست و برای Upstream عدد 10.3
- - - Updated - - -
منظور از Rate و دیسلم چی هست ؟
البته نت مخابرات هنگی داره نمی دونم این هنگی از چی هست ! یعنی مثلا همین الان که مطلب رو می خوام پست کنم تو این انجمن یه چند ثانیه ای گیر میکنه یا مطلب دوبار ارسال میشه و ...
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اگر 25 هست برای Upstreem خوبه مشکل نویز ندارید .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)