در صورتی که تمایل به انتقال یوزر های سرور مجازی داشتید با ما در ارتباط باشید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام،لطفا اثبات درآمد و اطلاعات تکمیلی را ارسال کنید.
پ.خ شد
- - - Updated - - -
درآمد فعلا با هزینه ها برابر است . اما تضمین این که یک ماه روی سایت کار کنید از این رو به اون رو بشه رو میدم
حدود 50 تا مشتری هاست
حدود 15 تا مشتری سرور
حدود 5 تا ریسلر
قیمت پیشنهادیتون رو بگید
- - - Updated - - -
بله تماس بگیرید : 09135942634
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
سلام من از مشتری های این سایت بودم. 3 هفته است که با کمترین پاسخ گویی همه سرویس های من پایینه و نه جواب می دن و نه پولمو برکی گردونن. با بدترین برخوردهای ممکن. من در حال شکایت از اونها به تمام مراجع مربوطه هستم و در اولین اقدام ای نماد این سایت بلاک خواهد کرد. در صورتی که قصد خرید این سایت را دارید در جریان باشید که در واقع چیزی جز تعدادی مشتری ناراضی و شکایت که نهایتا بعد از پایان سرویس تمدید نخواهند کرد را نخواهید خرید. متاسفانه من این سایت رو یه چند تا از دوستانم هم معرفی کرده بودن که شرمنده همه اونها هم شدم.
- - - Updated - - -
سلام من از مشتری های این سایت بودم. 3 هفته است که با کمترین پاسخ گویی همه سرویس های من پایینه و نه جواب می دن و نه پولمو برکی گردونن. با بدترین برخوردهای ممکن. من در حال شکایت از اونها به تمام مراجع مربوطه هستم و در اولین اقدام ای نماد این سایت بلاک خواهد کرد. در صورتی که قصد خرید این سایت را دارید در جریان باشید که در واقع چیزی جز تعدادی مشتری ناراضی و شکایت که نهایتا بعد از پایان سرویس تمدید نخواهند کرد را نخواهید خرید. متاسفانه من این سایت رو یه چند تا از دوستانم هم معرفی کرده بودن که شرمنده همه اونها هم شدم.
با توجه به پایین بودن حدود سه هفته ای تمام سرویسهای من از سایت looxvps.ir و خسارات فراوان مالی و غیر مالی من از این موضوع و عدم پاسخگویی و پاسخ های بسیار نا مناسب از طرف آقای سید محسن واقعی بنده در حال طرح شکایت به تمام نهاد های ذی ربط از ایشان هستم. امیدوارم این مشکلات برای شما اتفاق نیافتد.
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)