نخیر داداشی، من به این زودی ها سرور نمی گیرم، برای تو داشتم چاره گشایی می کردم، بشکنه این دست که نمک نداره...
ضمنا، بله داداشی، جواب که نمیدی به هیچ کس، کدهایی رو می زنی که مدیر ایرانسل هم بلد نیست و تو کفش مونده: "شماره مشترک مورد نظر اشتباه است"، "تلفن مشترک مورد نظر خاموش است"، "مشترک مورد نظر در حال کفن و دفن می باشد و ..." ....... پول مشتریانت رو هم اگر اسمش رو خوردن نگذاریم پس چی بذاریم، هان؟!
الآن دان هستی ها؟! من با مسئول سرور صحبت کردم، میدونم قضیه چیه... ولی هر چی بهت راهکار میدم، گوش نمیدی، حالا هم نظر من رو بخوای، این راهی که تو میری بیراهه است... خودت خوب میدونی چرا...
تو وقتی به من که خیر سرم شریک ات دروغ میگی، میپیچونی، میذاری تو Black List گوشی ات و ... چطور انتظار داری حرف هات رو باور کنم؟! چطور انتظار داری به شراکتم ادامه بدم؟!
اون سرور 10Gb هم گفتی خریدی، پس کو؟! چرا ندیدمش؟! بعدش گفتی پر شده که مثلا منو دوباره بپیچونی و فکر کردی منم خرم و باور می کنم!!

من قبل حرف زدن با تو میدونم چیکاره ای...
اینا رو بیخیال... Support مشتریانت رو چی میگی؟! اصلا قبل این درگیری ها، خوب پشتیبانی میدادی؟
تو باید یاد بگیری مسئولیت پذیر باشی و به کارت اهمیت بدی! باید یاد بگیری کارت رو درست و با حساب کتاب انجام بدی و ... و ... و ... و من نتونستم تو این مدت اینا رو به تو بفهمونم...
باید شیوه کاری ات رو اصلاح کنی و به همه قول بدی که از این به بد هیچ مشکلی پیش نمیاد...

وگرنه اگر اینطوری پیش بره، کارت زاره...
من هیچ چشمداشتی به یوزر هات ندارم...

فقط سعی کردم کمکت کنم، با اینکه همکاری نمی کردی با من...
کسی قهوه میخوره؟!