صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 154

موضوع: جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    457
    تشکر شده در
    348 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET نمایش پست ها
    نخیر داداشی، من به این زودی ها سرور نمی گیرم، برای تو داشتم چاره گشایی می کردم، بشکنه این دست که نمک نداره...

ضمنا، بله داداشی، جواب که نمیدی به هیچ کس، کدهایی رو می زنی که مدیر ایرانسل هم بلد نیست و تو کفش مونده: "شماره مشترک مورد نظر اشتباه است"، "تلفن مشترک مورد نظر خاموش است"، "مشترک مورد نظر در حال کفن و دفن می باشد و ..." ....... پول مشتریانت رو هم اگر اسمش رو خوردن نگذاریم پس چی بذاریم، هان؟!

الآن دان هستی ها؟! من با مسئول سرور صحبت کردم، میدونم قضیه چیه... ولی هر چی بهت راهکار میدم، گوش نمیدی، حالا هم نظر من رو بخوای، این راهی که تو میری بیراهه است... خودت خوب میدونی چرا...

تو وقتی به من که خیر سرم شریک ات دروغ میگی، میپیچونی، میذاری تو Black List گوشی ات و ... چطور انتظار داری حرف هات رو باور کنم؟! چطور انتظار داری به شراکتم ادامه بدم؟!

اون سرور 10Gb هم گفتی خریدی، پس کو؟! چرا ندیدمش؟! بعدش گفتی پر شده که مثلا منو دوباره بپیچونی و فکر کردی منم خرم و باور می کنم!! من قبل حرف زدن با تو میدونم چیکاره ای...

اینا رو بیخیال... Support مشتریانت رو چی میگی؟! اصلا قبل این درگیری ها، خوب پشتیبانی میدادی؟

تو باید یاد بگیری مسئولیت پذیر باشی و به کارت اهمیت بدی! باید یاد بگیری کارت رو درست و با حساب کتاب انجام بدی و ... و ... و ... و من نتونستم تو این مدت اینا رو به تو بفهمونم...

باید شیوه کاری ات رو اصلاح کنی و به همه قول بدی که از این به بد هیچ مشکلی پیش نمیاد... وگرنه اگر اینطوری پیش بره، کارت زاره...

من هیچ چشمداشتی به یوزر هات ندارم... فقط سعی کردم کمکت کنم، با اینکه همکاری نمی کردی با من...

کسی قهوه میخوره؟!
    مثل کودکان چرا رفتار می کنید !
    سن هاستینگ اینقدر پایین هست ؟

عضو انجمن REXNET آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نظری ندارم!
    ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:20
    How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

57 پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

مدیران لطفا این تاپیک رو ببندن دیگه !!!
    Lord VPS عزیز مشکالات مشتریان رو تو سایت خودت حل و فصل کن .!!
    نیازی نیست یک یوزر تازه ثبت نام کننده سریع بیاد دقیقا تو این تاپیک نظر بده ! فکر کنم منظورم واضح بود.
    ویرایش توسط iNicz.Com : November 7th, 2010 در ساعت 12:26
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

4. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن REXNET آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    مدیران لطفا این تاپیک رو ببندن دیگه !!!
    Lord VPS عزیز مشکالات مشتریان رو تو سایت خودت حل و فصل کن .!!
    نیازی نیست یک یوزر تازه ثبت نام کننده سریع بیاد دقیقا تو این تاپیک نظر بده ! فکر کنم منظورم واضح بود.
    کدوم سایت؟! اگر سایت و پشتیبانی داشت که یوزر ها اینجا چیزی نمی گفتند!
    How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LordVPS نمایش پست ها
    هه هه
    اقای من چه میدونم چی چی
    شما به چی میگی کلاه برداری ؟؟؟؟؟
    جواب ندادم ؟ پولتونو خوردم ؟
    وا کزدن دهن خیلی راهته ولی کنترلش خیلی سخته
    درود

1- نیک نیم من ساده هست چی چی نیست !

2- کلاه برداری یعنی دقیقا همین کاری که صورت گرفته یعنی به دروغ سروری با اپتامیم 99 درصدی فروخته شده اما سروری با وضعیت تاسف بار تحویل شده در نتیجه شما هنوز سرور با اپتام 99 درصد تحویل ندادید ( نه بمن نه بقیه مشتریان ) که میاید به مشتریها میگید که در ازای 48 ساعت دو روز اضافه تر شارژ میکنید شما که هنوز سرور با مشخصات و اپتایم گفته شده تحویل ندادید شارژ چیو میخواهید دو روز زیاد کنید ؟ این کار تمسخر مشتریانتون و یک توهینه . شایسته هست بهتر عمل کنید .

3- جواب نداید ؟ بله در زمان داون شدن به ناگهان شماره شما در شبکه اصلا موجود نیست .

4- پولتونو خوردم ؟ بله وقتی به کاربرانتون وعده سروری با مشخصات و اپتیام خاصی میدید ولی چیز دیگری تحویل میدید با اپ تایم افتضاح این قرار داد خود به خود باطل و سمبل کلاه برداری محسوب میشه احتمالا میدونید این کار تو تموم دنیا از جمله سیستم قضایی ایران جرمه

جالبه که با خونسردی میگید 48 ساعت دیگر سرور بالا میاد براتون عادیه نه ؟

وا کردن دهن خیلی راهته ولی کنترلش خیلی سخته
    طبیعتا بله سخته پس ارامش خودتون رو حفظ کنید و توی ذهنتون از کاربرهاتون و یا دیگر همکارهاتون و یا دوستتون ، دشمن نسازید هیچکدوم اینها براتون یک تهدید نیستن حتی رقبای نزدیک شما الان بزرگترین تهدید برای شما خودتون هستد که دارید با رفتار همراه با دروغ و مدیریتی غلط تیشه به ریشه خودتون میزنید .

در نهایت تاکید میکنم که مبلغ بنده رو مسترد کنید . بقد کفایت سرور شما رو تحمل کردم . تا همینجاشم به خاطر علی تقوی بوده که قبلا اونجا بود وگرنه احتمالا پیام خصوصی همینجا رو دیدید ( ظاهرا امروز دیدید اونم پس از این مدت همینش جالبه ) که تقاضای استرداد مبلغ داشتم . جهت اطلاع کاربران چون پشتیبانی پاسخی نمیداد به اجبار از طریق پیام خصوصی انجمن درخواست تحویل سرور سرور کرده بودم تا شاید کسی بطور اتفاقی ببینه !
    ویرایش توسط atmahasan : November 7th, 2010 در ساعت 01:54

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    401
    تشکر تشکر شده 
    264
    تشکر شده در
    220 پست

من فرستادم، ببینیم چی میشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    80 پست

امین جان شما که جات محفوظه

--
    در مورد این دان تایمی ها هم 2 برابر زمان دان اضافه میشه
    --

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    401
    تشکر تشکر شده 
    264
    تشکر شده در
    220 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lordvps نمایش پست ها
    امین جان شما که جات محفوظه

--
    در مورد این دان تایمی ها هم 2 برابر زمان دان اضافه میشه
    --
    لطف داری شما، هرجا بری من یه vps باهات دارم، این بنده خدا تقوی هم قصد کمک داره، سخت نگیر، ما ایرانی ها اگه به کار گروهی عادت کنیم و به هم وفادار باشیم، به خیلی چیزا میرسیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

آقای محترم شما الکی داری واسه خودت دشمن شبیه سازی می کنی!
    دشمن کیه؟
    الان شما کلا این صفحه رو ببین.
    ببین چند نفر ناراضی هستن!
    اگه شما سرور رو درست تحویل بدید این مشکلات پیش نمی یاد.
    مشکل کار اینه که زیاد دروغ میگید!
    الان خود من از 30/10 سفارش دادم پولم پرداخت کردم.
    هنوز بعد از یه هفته نه خبری از سرور هست نه خبری از جواب به تیکت ها هست نه خبری از شما!
    آقا ما اصلا سرور از لرد وی پی اس نخواستیم!.
    حتما شما مشکل دارید که اینقدر مشتری ها نا راضی هستن دیگه!
    آخه الکی که نمی شه!
    لطفا پول منو برگردونید تا یکی از دشمنای فرضیتون کم بشه!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

دوستان من بی شک امشب 30% مشتریای اکانتینگم پرید
    دوستان اینجا یک فروم عمومی هست پس سعی کنید اونایی رو که همه نباید بدونند تو تاپیک نگید و پ.خ کنید
    قراره مشکل حل شه نه

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)