خیلی بد قول هستند بیشتر از یک هفته است مارو معطل کردند
خیلی بد قول هستند بیشتر از یک هفته است مارو معطل کردند
سلام امکان تست هست؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
بنده همان starid هستم
دو وی پی اس سفارش داده شد و تحویل گرفتم
تا اینجا که راضیم ازشون و کیفیت سرور مناسب بوده������������
اطلاعیه:
باسلام
با توجه به اینکه محدود سازی در هیج زمینه ای حتی پورت در سیاست کاری شرکت آسمان ارتباط آرکا نمی باشد
از این پس سرویس کاربرانی که به واسطه پورت تخلف کرده یا اختلالی در شبکه ایجاد کرده اند لغو خواهد شد
البته لغو سرویس ایشان همراه با بازگشت وجه و در اختیار قرار دادن دیتاهای کاربر صورت خواهد گرفت
موفق باشید
چنانچه کاربر ما هستید و در این لحظه سرویس شما در دسترس نیست
تیکت ارسال فرموده و هزینه سرویس تماما برگشت داده خواهد شد در کمتر از 10 دقیقه
تقاضا می شود در تاپیک پیگیری نفرمایید
اخطار : پیگیری در تاپیک موجب تاخیر در روند کاری خواهد شد
ویرایش توسط viasky : November 24th, 2015 در ساعت 03:24
بنده عذر میخوام، سروری که به بنده ارائه دادید خوب بود و تنها یک فایرفوکس نصب داشت روش.الانم در دسترس نیست 2 روز. یعنی فایرفوکس از پورت تخلف کرده ؟
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
درود
بنده هم سرویس تهیه کردم 14 نوامبر که متاسفانه اصلا رسیدگی نشد تا امروز که 25م هستش
9 تومن ازرش زدن این پست رو هم نداره اما پیگیر نشدن مشکلات سرویس هایی که ارائه میدن خیلی جالبه
از اون روز هم بیخیال این سرور شدم ..
این پست هم برای دوستان دیگه باشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)